BBQ

BBQ

De eerste dag van het Outdoor Event sluiten we af met een heerlijke BBQ! De BBQ is vrij toegankelijk voor alle deelnemers van het event en start om 18u. Uitvoering door Carl Van der Veken, vaste traiteur van The Shelter.

Menu 

MENU 1 (volwassene/vanaf 12 jaar): Gebakken krielaardappelen met verse rozemarijn en grof zeezout, wortelsalade met geroosterde komijn en verse koriander, komkommersalade met een yoghurt en dille dressing, tomatensalade met bieslook en lenteui, rucolasalade met geroosterde amandelschilfers en parmesaan (kaas), taboulé met verse kruiden, variatie van sausjes en brood. VLEES: Kalkoensbrochette - Chipolatta (worst) - Rundsbrochette 

Prijs per persoon: € 19,50

MENU 2 (volwassene/vanaf 12 jaar): Gebakken krielaardappelen met verse rozemarijn en grof zeezout, wortelsalade met geroosterde komijn en verse koriander, komkommersalade met een yoghurt en dille dressing, tomatensalade met bieslook en lenteui, rucolasalade met geroosterde amandelschilfers en parmesaan (kaas), taboulé met verse kruiden, variatie van sausjes en brood.  VIS + VLEES: Scampibrochette - Kalkoensbrochette - Chipolatta (worst)

Prijs per persoon: € 20,50

MENU KIDS (-12 jaar): Gebakken krielaardappelen met verse rozemarijn en grof zeezout, wortelsalade met geroosterde komijn en verse koriander, komkommersalade met een yoghurt en dille dressing, tomatensalade met bieslook en lenteui, rucolasalade met geroosterde amandelschilfers en parmesaan (kaas), taboulé met verse kruiden, variatie van sausjes en brood. VLEES: Chipolatta (worst) 

Prijs per kind: € 12,00

The Shelter
Stationsstraat 13
3060 Korbeek-Dijle

info@theshelter.be
T 016 48 75 71
Privacy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x