Bouldermuurklimmen

Bouldermuurklimmen

Algemeen

Algemene informatie

Kom je een namiddagje amuseren op onze bouldermuur! Ontdek onze lage klimmuur gelegen onder onze grote hangaar. Er zijn verschillende routes voor beginnende tot gevorderde klimmers aangeduid door de verschillende gekleurde grepen. 

LOCATIE: The Shelter, Stationsstraat 13, 3060 Korbeek-Dijle

Klimmen doe je met minimum 2 personen waarbij er gewerkt wordt met een buddysysteem: jij helpt je partner tijdens het klimmen en staat hem bij om op een veilige manier tot boven te klimmen. 

Minimum leeftijd voor deze activiteit is 10 jaar. Kinderen tussen de 10 en 16 jaar zijn steeds onder begeleiding van een volwassene. Vanaf 16 jaar is het mogelijk om zonder volwassen supervisie te klimmen, maar uiteraard steeds met een buddy aan je zijde! 

Wanneer kan ik deze activiteit plannen?


Wij zijn van 29 oktober 2018 tem vrijdag 5 april 2019 in wintersluiting. Tijdens deze periode is het niet mogelijk om een activiteit te reserveren. Vanaf zaterdag 6 april 2019 starten wij aan ons seizoen en kan er opnieuw gereserveerd worden! 

Opgelet: Je kan tijdens de wintersluiting wél reservaties maken via onze website als je alvast je activiteit wil vastleggen voor 2019! 


Individueel of groepen onder de 10 deelnemers:

Tijdens het seizoen op zaterdag & zondag tussen 12u en 19u en op enkele feestdagen. Ontdek onze openingsdagen via deze pagina

Groepen met meer dan 10 deelnemers:

Op aanvraag via het contactformulier 

Reserveren?

Reserveren is NIET nodig voor individuen of groepen onder de 10 personen. 

Klimmen op de bouldermuur kan tijdens de openingsuren van ons café en terras. Je meldt je aan bij een begeleider van The Shelter, betaalt je toegang en ontvangt een polsbandje dat je toegang geeft voor maximum 4 uur op de bouldermuur. 

Met meer dan 10 personen? Contacteer ons via het contactformulier

Prijs

Wat kost deze activiteit?

Individueel of groepen onder de 10 deelnemers:

Prijs per deelnemer: € 4,00 

Toegang tot de bouldermuur voor maximum 4 uur tijdens de openingsuren. 

(Opgelet: wij hebben geen Bancontact of Visa)

 

Groepen met meer dan 10 deelnemers: 

Prijs per deelnemer: PRIJS OP AANVRAAG

Praktische zaken

Wat moet ik weten en voorzien voor deze activiteit?

Voorzie sportieve kledij en sportief, stevig schoeisel. Het is mogelijk om voor en na je klimbeurt de kleedkamers te gebruiken in The Shelter. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x