Kano Trektocht Duitsland

Kano Trektocht Duitsland

Even onthaasten van het dagelijks leven tijdens een avontuurlijke kano-trektocht? Ga met The Shelter en haar partner Outdoor Animation mee naar het prachtige Müritz Nationaal park! 

Ontdek het grootste op land gelegen nationaal park van Duitsland per kano langs meren die met elkaar verbonden zijn door verschillende sloten en kanalen. Verdwijn even helemaal van de beschaving en geniet van de prachtige natuur van het park. Met meer dan 200 vogelsoorten is het een paradijs voor vogelspotters met unieke soorten als de zeearend, de visarend en kraanvogels! 

Screen_Shot_2015-12-07_at_15.36_.42_.png

 

Hoe ziet het programma van deze trektocht er uit?

Tijdens de 5-daagse varen we het volledige gebied rond met een aantal tussenstops aan land waar we de mogelijkheid hebben om een wandeling te maken naar enkele uitzonderlijke observatie- en uitkijkpunten over het park.

We starten onze tocht de eerste dag rond 11u en eindigen de laatste dag rond 15u. Onder begeleiding van ervaren kano-instructeurs leer je de eerste dag de verschillende stuurprincipes en peddelslagen zodat we goed voorbereid zijn om onze tocht verder te zetten.

Overnachten en koken doen we op de kampeerterreinen verspreid over het park en in de vrije natuur langsheen ons traject. 

 

Voor wie is deze trektocht? 

De trektocht is toegankelijk voor avontuurlijke heren en dames vanaf 18 jaar. Je dient als deelnemer geen basiskennis te hebben van het kanovaren maar een basisconditie en het nodige doorzettingsvermogen zijn een must gezien we op vijf dagen wel wat kilometers afleggen.

Om de kwaliteit van de trektocht te kunnen handhaven beperken we het aantal deelnemers tot maximum 20 personen. Minimum aantal deelnemers is 8 personen.

 

Wat kost deze tocht?

Prijs per persoon:  € 495,00 

Deze prijs omvat de 5-daagse trektocht inclusief de begeleiding van ervaren kano-gidsen, gebruik van het vaarmateriaal, verblijf in het park en kookuitrusting. Vervoer van en naar de locatie, een tent met overnachtingsmateriaal en voeding zijn niet inbegrepen.

Bij inschrijving ontvang je een overzicht van de praktische informatie en het volledige programma om goed voorbereid te starten aan de trektocht. 

We geven je ook nuttige tips over materiaal en voeding en zijn uiteraard beschikbaar bij twijfels of vragen. 

 

Wanneer gaat deze tocht door?

  • vrijdag 27 april tem dinsdag 1 mei 2018

 

Hoe schrijf ik me in?

Inschrijven kan via het formulier bij reserveren of rechtstreeks via mail naar info@theshelter.be

The Shelter
Stationsstraat 13
3060 Korbeek-Dijle

info@theshelter.be
T 016 48 75 71
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x