Kano van Zichem tot Aarschot (Demer)

Kano van Zichem tot Aarschot (Demer)

Algemeen

Algemene informatie

Kom genieten van een dagtocht op het water in de prachtige omgeving van de Demervallei. De afvaart start in Zichem en eindigt in Aarschot.  

Afvaren doe je per driezitkano voor minimum 2 deelnemers en maximum 3 deelnemers. De tocht duurt ongeveer 3 uur en 30 minuten. (minimumleeftijd 6 jaar)

Hoe keer ik terug na de afvaart?

Terugkeren van Aarschot naar Zichem is mogelijk met eigen vervoer of het openbaar vervoer. Het is zeker niet verplicht om terug te keren, je kan vanaf het eindpunt je eigen weg gaan.

Met eigen vervoer:

Na de afvaart is het mogelijk om met eigen voorzien vervoer terug te keren naar Zichem of rechtstreeks naar eigen bestemming te gaan. Parkeren van je voertuig kan in het buurt van het eindpunt.

Met het openbaar vervoer:

Na de afvaart is het mogelijk om met het openbaar vervoer terug te keren naar Zichem.

Trein richting Hasselt:  Station Aarschot (te voet 15 minuten van de aankomst) tot Station Zichem neemt ongeveer 14 minuten. Hierna nog 11 minuten wandelen tot de kerk van Zichem vanaf het station.

Bus 36 richting Scherpenheuvel: Wandel 150 meter tot de bushalte Aarschot Demervallei en neem de bus tot halte Zichem Kerk (neemt ongeveer 30 minuten)

Wanneer kan ik deze activiteit plannen?


Wij zijn van 29 oktober 2018 tem vrijdag 5 april 2019 in wintersluiting. Tijdens deze periode is het niet mogelijk om een activiteit te reserveren. Vanaf zaterdag 6 april 2019 starten wij aan ons seizoen en kan er opnieuw gereserveerd worden! 

Opgelet: Je kan tijdens de wintersluiting wél reservaties maken via onze website als je alvast je activiteit wil vastleggen voor 2019! 


Individueel of groepen onder de 20 deelnemers:

Aansluiten bij een groep met meer dan 20 deelnemers.

OF 

DEMER-DAG: elke 1ste zaterdag van de maand is het mogelijk om de Demer individueel of met een klein groepje af te varen. Elke traject is mogelijk! 

Geplande Demer-dagen in 2018: zaterdag 5 mei - zaterdag 2 juni - zaterdag 7 juli - zaterdag 4 augustus  - zaterdag 1 september

Trajecten:

  • Vertrek 11u: Zichem - Aarschot (+/- 3u30) of Zichem - Werchter (+/- 6u)
  • Vertrek 14u: Aarschot - Werchter (+/- 2u30) 

Groepen met meer dan 20 deelnemers:

Tijdens het weekend of tijdens de week met vrije keuze voor het startuur (enkel na reservatie).

Prijs

Wat kost deze activiteit?

Afvaart Zichem tot Aarschot:

  • Prijs per deelnemer vanaf 20 deelnemers: € 17,00 (Prijs geldig op Demer-dag!)
  • Groepen vanaf 50 deelnemers: € 16,00

Meer weten over de andere trajecten van de Demer-dag? 

  • Ontdek Aarschot tot Werchter hier
  • Traject Zichem - Werchter: € 32,00 per deelnemer (ENKEL MOGELIJK OP DEMER-DAG!)

No-Show Garantie

Kan jij of een van je vrienden of gezinsleden toch niet deelnemen op de dag van de activiteit door ziekte of onvoorziene omstandigheden? Het kan iedereen wel eens overkomen!

The Shelter biedt voor de groep "individueel, vrienden, familie & verenigingen" vanaf dit seizoen TERUGBETALING bij afwezigheid van deelnemers op de dag van de activiteit zonder extra kosten!

No-Show Garantie: terugbetaling tot maximum 10% van het aantal deelnemers.

Vb. Een groep van 10 deelnemers, waarbij 1 deelnemer niet aanwezig kan zijn. In dit geval wordt het betaalde bedrag voor de activiteit van de deelnemer terugbetaald.

Meer informatie over deze garantie in onze algemene voorwaarden.

Praktische zaken

Wat moet ik weten en voorzien voor deze activiteit?