Kajak-Kano Kamp

Kajak-Kano Kamp

Is jouw zoon of dochter een echte waterrat? Zouden ze graag het kanovaren en kajakken ontdekken? Schrijf ze dan snel in voor het allereerste Kajak-Kano Kamp van The Shelter! 

Onder leiding van gebrevetteerde instructeurs leren ze de basisbeginselen van het kanovaren en kajakken op de Dijle. Een 4-daagse met vaartechnieken aanleren, de omgeving en het water ontdekken, spelvormen op het water en nog veel meer! 

Een volledig nieuw kamp, als echte pioniers kunnen ze deelnemen aan het allereerste Kajak-Kano Kamp voor kinderen/jongeren van 10 tot 14 jaar! 

 

 

WANNEER GAAT DIT KAMP DOOR? 

DATA 2018 binnenkort online! 

 

HOE WORDEN ZE GEORGANISEERD EN WAT IS DE KOSTPRIJS? 

 Dit kamp gaat overdag door van maandag tot donderdag. We starten de dag om 9u en eindigen om 16u. Er is voor- en naopvang voorzien van 8u tot 9u en van 16u tot 17u. 

Er zijn 3 pauzes voorzien tijdens de dag. In de voormiddag en de namiddag een pauze van een kwartier en tijdens de middag een uur. De deelnemers brengen hun eigen lunchpakket met koekjes en drankjes mee.

Er is een mogelijkheid om drank of kleine snacks aan te kopen bij The Shelter. De kaarten kunnen 's ochtends aangekocht worden. 

Prijs voor een 4-daagse: € 150,00 per deelnemer

 

HOE SCHRIJF IK MIJN ZOON/DOCHTER IN?

Inschrijven kan via het formulier bij reserveren of rechtstreeks via mail naar info@theshelter.be

Opgelet: de plaatsen voor dit kamp zijn beperkt, schrijf dus zo snel mogelijk in!  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief