Kajak-Kano Kamp

Kajak-Kano Kamp

Is jouw zoon of dochter een echte waterrat? Zouden ze graag het kanovaren en kajakken ontdekken? Schrijf ze dan snel in voor het Kajak-Kano Kamp van The Shelter! 

Onder leiding van gebrevetteerde instructeurs leren ze de basisbeginselen van het kanovaren en kajakken op verschillende rivieren en kanalen in België! Een week met vaartechnieken aanleren, de omgeving en het water ontdekken, spelvormen op het water en nog veel meer! 

Voor het tweede jaar op rij kunnen ze deelnemen aan het Kajak-Kano Kamp voor kinderen/jongeren van 10 tot 14 jaar. En wegens grote populariteit in 2017 worden er in 2018 twee kampen georganiseerd! 

 

 

WANNEER GAAT DIT KAMP DOOR? 

  • De DATA voor 2019 staan BINNENKORT ONLINE ! 

 

HOE WORDEN ZE GEORGANISEERD EN WAT IS DE KOSTPRIJS? 

Dit kamp gaat overdag door van maandag tot vrijdag. We starten de dag om 9u en eindigen om 16u. Er is GRATIS voor- en naopvang voorzien van 8u tot 9u en van 16u tot 17u. 

Er zijn 3 pauzes voorzien tijdens de dag. In de voormiddag en de namiddag een pauze van een kwartier en tijdens de middag een uur. De deelnemers brengen hun eigen lunchpakket met koekjes en drankjes mee.

Er is een mogelijkheid om drank of kleine snacks aan te kopen bij The Shelter. De drankkaarten kunnen tijdens het kamp 's ochtends aangekocht worden. 

Deelnemers dienen hun eigen WETSUIT (neopreen) mee te brengen voor deelname aan dit kamp. Deze zijn te vinden in sportwinkels met een zwemafdeling.

Prijs voor een week: € 190,00 per deelnemer

NIEUW! 

Schrijf je zoon of dochter in voor meerdere kampen tijdens de zomervakantie 2018 en ontvang bij elk extra kamp telkens € 10,00 korting op de inschrijving*! 

* Opgelet: enkel geldig voor eenzelfde kind dat ingeschreven wordt voor meerdere kampen tijdens de periode juli - augustus 2018.

 

HOE SCHRIJF IK MIJN ZOON/DOCHTER IN?

Inschrijven kan via het formulier bij reserveren of rechtstreeks via mail naar info@theshelter.be

Opgelet: de plaatsen voor dit kamp zijn beperkt, schrijf dus zo snel mogelijk in!