MTB For Kids

MTB For Kids

Zijn je kinderen echte fietsers? Hebben ze sinds kort het mountainbiken ontdekt maar kunnen ze wat techniektraining gebruiken en zouden ze ook graag ook tochten rijden? Het kan allemaal tijdens het MTB for Kids kamp!

Onder leiding van ervaren mountainbikeinstructeurs beleven ze een week met techniektrainingen, tochten in de bossen en velden, mountainbikeparcours en nog veel meer! Een avontuurlijk en sportief kamp voor jongens en meisjes van 8 tot 16 jaar.

Dit kamp wordt elk jaar georganiseerd, en dat al voor het zesde jaar op rij. Het wordt ook elk jaar populairder, waardoor we met trots kunnen zeggen dat er in 2018 vier kampen worden georganiseerd verspreid over drie vakantieperiodes!

 

Screen_Shot_2015-12-07_at_15.36_.42_.png

 

Wanneer gaat dit kamp door?

  • De DATA voor 2019 staan BINNENKORT ONLINE ! 

 

Hoe worden ze georganiseerd en wat is de kostprijs?

Dit kamp gaat overdag door van maandag tot vrijdag. We starten de dag om 9u en eindigen om 16u. Er is GRATIS voor- en naopvang voorzien van 8u tot 9u en van 16u tot 17u.

Opgelet: het kamp gaat ook door op officiële feestdagen! 

Er zijn 3 pauzes voorzien tijdens de dag. In de voormiddag en de namiddag een pauze van een kwartier en tijdens de middag een uur. De mountainbikers brengen hun eigen lunchpakket met koekjes en drankjes mee.

Er is een mogelijkheid om drank of kleine snacks aan te kopen bij The Shelter. De drankkaarten kunnen tijdens het kamp ‘s ochtends aangekocht worden.

Mountainbikers dienen hun eigen MOUNTAINBIKE mee te brengen voor deelname aan dit kamp.  

Prijs voor een week: € 150,00 per mountainbiker

NIEUW! 

Schrijf je zoon of dochter in voor meerdere kampen tijdens de zomervakantie 2018 en ontvang bij elk extra kamp telkens € 10,00 korting op de inschrijving*! 

* Opgelet: enkel geldig voor eenzelfde kind dat ingeschreven wordt voor meerdere kampen tijdens de periode juli - augustus 2018.

 

Hoe schrijf ik mijn mountainbiker in?

Inschrijven kan via het formulier bij reserveren of rechtstreeks via mail naar info@theshelter.be

Opgelet: de plaatsen voor de kampen zijn beperkt, schrijf dus zo snel mogelijk in!