Locatie - oud

Locatie -  oud

Kleedkamers en toiletten

We beschikken over verwarmde kleedkamers en toiletten voor heren en dames, gelegen in de gerenoveerde stallen naast de zaal.

De kleedkamers en de toiletten zijn beschikbaar voor deelnemers voor, tijdens of na hun activiteit.

Voor de concrete regeling tijdens de activiteiten raadpleeg je best de praktische zaken!

De toiletten zijn eveneens gratis beschikbaar voor klanten van het café & terras. We vragen wel om een consumptie te bestellen alvorens het sanitair te gebruiken.  

 

Zaal & hangar

De zaal bevind zich in de grote schuur van The Shelter. De zaal heeft een houten vloer en een open houten gebinte in het dak, wat de zaal een authentieke sfeer geeft. Achteraan in onze zaal vind je de grote toog, een Vikingschip versierd met een houten drakenhoofd.

De zaal wordt tijdens het weekend ingericht voor het café en terras van The Shelter. Meer informatie over het café & terras kan je vinden onder deze pagina.

Tijdens de week wordt de zaal gebruikt voor vergaderingen van bedrijven en maaltijden na activiteiten georganiseerd bij The Shelter. Meer informatie hierover vind je onder de pagina van de activiteiten.

De hangar ligt naast de zaal en wordt voornamelijk gebruikt als opslagplaats van het materiaal voor de activiteiten maar biedt tijdens activiteiten onderdak bij regenweer.

Bij grote activiteiten of verschillende activiteiten op hetzelfde ogenblik wordt deze eveneens gebruikt voor activiteiten en maaltijden na activiteiten georganiseerd door The Shelter.  Een ideale gezellige overdekte plaats om nog even na te praten met je groep over je activiteit met zicht op de Dijle.

Parking

We beschikken over gratis privéparking voor alle klanten van The Shelter. Deze ligt achteraan naast de hangar. Je rijdt hiervoor langs de Stationsstraat binnen tot helemaal achteraan en slaagt daar links af.

Opgelet wel bij het binnenrijden, het pad voor The Shelter is een voetgangers- en fietspad en bij grote activiteiten kan er heel wat volk rondlopen. Matig dus je snelheid!

Er zijn 30 beschikbare parkeerplaatsen. Indien de parking volzet zou zijn, is het mogelijk om aan de overkant van de straat of op de straat zelf te parkeren. Gelieve niet voor inritten van huizen, poorten en dienstingangen te parkeren.

Opgelet: The Shelter is niet verantwoordelijk voor schade of diefstal. Raadpleeg hiervoor de algemene voorwaarden.

 

Terrein en grasvelden

Het terrein en de grasvelden van The Shelter zijn privéterrein en worden gebruikt voor de activiteiten op te organiseren. Enkel tijdens activiteiten of tijdens de openingsuren van het café & terras zijn de grasvelden toegankelijk.

Op onze grasvelden vind je een heel aantal fruitbomen. Tijdens de lente zie je dus prachtige bloesems en tegen het einde van de zomer vind je er kersen, knalrode appels en sappige peren. In volle herfst vind je er ook nog okkernoten.  

Het fruit wordt tijdens het jaar geplukt. De kersen worden verkocht in het café en de appels gaan naar de pers om er appelsap van te persen, dat dan verkocht wordt tijdens het daarop volgende seizoen in het café.

Als je graag zelf wat fruit wenst te plukken voor eigen gebruik, dit even te vragen. We bekijken dan of het op dat ogenblik mogelijk is.