MTB Challenge

MTB Challenge

Heb je al rijervaring? Niet getalmd! Tijdens onze MTB Challenge kan je je skills en vaardigheden zeker verbeteren. We leren je de nieuwste technieken om met je MTB op een goede manier door het terrein te rijden.

Door een deskundige observatie en analyse geven onze instructeurs je de hele dag individuele correctie en begeleiding. Met de ervaring die je in deze dag opdoet, beschik je over de juiste bagage om de technische trials en tracks in je omgeving te gaan verkennen.

 

Screen_Shot_2015-12-07_at_15.36_.42_.png

 

Hoe ziet het programma van deze training er uit?

De training bestaat uit 1 sessie die steeds op zaterdag van 9u tot 17u wordt georganiseerd.

We starten aan The Shelter en rijden naar Meerdaalwoud voor een voormiddag techniektraining op een uitgelezen parcours. Hier wordt er gekeken naar je technische kunsten en wordt er door de instructeur gecorrigeerd of aangegeven hoe je je techniek nog kan verbeteren.

Op de middag keert de groep terug naar The Shelter voor een warme lunch met een drankje.

Na de middag wordt er een rit gereden waarbij de techniek wordt toegepast. Het niveau van deze rit wordt aangepast aan het tempo van de groep.

Het einde van de training is voorzien om 17u. Er wordt aan The Shelter afgesloten met een drankje en praten we samen na over de afgelopen dag.

 

Waar gaan deze lessen door en voor wie zijn ze?

De training wordt gegeven op onze locatie nabij Leuven (Korbeek-Dijle en Meerdaalwoud). We vertrekken vanaf The Shelter. Hier kan je je auto veilig achterlaten op de parking, je mountainbike afspuiten na elke rit en is het café geopend na de training waar je achteraf een drankje kan nuttigen.

Onze MTB CHALLENGE is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar met een minimum aan rijervaring. Ook ervaren rijders die graag hun techniek op technisch terrein willen verbeteren kiezen het beste voor deze training. Je leeftijd en conditie zijn van ondergeschikt belang. Je moet wel beschikken over een goede sportieve achtergrond en het nodige doorzettingsvermogen.

Om de kwaliteit van de trainingen te kunnen handhaven beperken we het aantal deelnemers tot maximum 12 personen. Minimum aantal deelnemers is 5 personen.

 

Wat kost deze training?

Prijs per persoon: € 109,00

Deze prijs omvat de volledige training van 1 dag onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur, het middagmaal (spaghetti Bolognaise) met drankje en het drankje na de opleiding.

 

Wanneer gaat deze training door?

  • Zaterdag 24 februari 2018
  • Zaterdag 17 maart 2018
  • Zaterdag 7 april 2018
  • Zaterdag 19 mei 2018
  • Zaterdag 2 juni 2018
  • Zaterdag 29 september 2018
  • Zaterdag 20 oktober 2018

 

Hoe schrijf ik me in?

Inschrijven kan via het formulier bij reserveren of rechtstreeks via mail naar info@theshelter.be

Opgelet: de plaatsen voor de trainingen zijn beperkt, schrijf dus zo snel mogelijk in!

The Shelter
Stationsstraat 13
3060 Korbeek-Dijle

info@theshelter.be
T 016 48 75 71

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x