MTB Track Challenge

MTB Track Challenge

Op zoek naar een uitdaging? Je bent al een ervaren rijder, maar je wilt je technieken aanscherpen? Ontdek onze MTB Track Challenge Weekends in binnen- en buitenland! 

 Tijdens de ritten nemen we de nodige tijd om op de technische stukken de juiste lijnen te zoeken en de te gebruiken technieken te oefenen. Deze tochten zijn de geschikte voorbereiding op het echte werk.

 

Screen_Shot_2015-12-07_at_15.36_.42_.png

 

Hoe ziet het programma van deze training er uit?

De training bestaat uit meerdere dagen die steeds tijdens een (verlengd) weekend worden georganiseerd.

Gedurende 2 tot 3 dagen rijden we ritten op de locatie en passen we verschillende technieken toe, aangepast aan het terrein en de omgeving.

We verblijven gedurende 2 tot 3 nachten op de locatie. De accommodatie hangt af van de locatie maar zit inbegrepen in de prijs net als de maaltijden.

 

Waar gaan deze lessen door en voor wie zijn ze?

De training wordt gegeven op diverse locaties in binnen- en buitenland. De volgende trainingen voor 2018 gaan door in Luxemburg.

Onze MTB Track Challenge is toegankelijk iedereen vanaf 16 jaar. Voor ervaren rijders die hun rijtechnieken willen opfrissen en verbeteren. Je moet beschikken over een goede conditie, een goede sportieve achtergrond en het nodige doorzettingsvermogen. De ritten kunnen tussen 40 en 50 km lang zijn en meer dan 1000 positieve hoogtemeters bevatten.

Om de kwaliteit van de trainingen te kunnen handhaven beperken we het aantal deelnemers tot maximum 12 personen. Minimum aantal deelnemers is 5 personen.

 

Wat kost deze training?

Prijs per persoon:  BINNENKORT BESCHIKBAAR

Deze prijs omvat de volledige training tijdens het weekend onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur, verblijf en maaltijden. Vervoer van en naar de locatie niet inbegrepen.

 

Wanneer gaat deze training door?

Data 2018:

  • Weekend 1: donderdag 10 mei tot zondag 13 mei 2018
  • Weekend 2: vrijdag 8 juni tot zondag 10 juni 2018

 

Hoe schrijf ik me in?

Inschrijven kan via het formulier bij reserveren of rechtstreeks via mail naar info@theshelter.be 

The Shelter
Stationsstraat 13
3060 Korbeek-Dijle

info@theshelter.be
T 016 48 75 71

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x