Start to MTB Kids

Start to MTB Kids

Onze Start to MTB Kids is een goede basis voor kinderen die hun eerste stappen in deze fantastische natuursport willen wagen. Gedurende de ritten maken we ze vertrouwd met alle belangrijke beginselen van het mountainbiken. 

In een ontspannen sfeer leren de kinderen de basisvaardigheden om zich met een mountainbike op een correcte en veilige manier op het terrein te begeven. Geleidelijk bouwen ze een conditie op. Het doel van deze training is om op het einde van de sessies een tocht van 15 tot 20 km te rijden zonder grote problemen.                            

               

                                                      

 

HOE ZIET HET PROGRAMMA VAN DEZE TRAINING ER UIT? 

De training bestaat uit 8 sessies die steeds op zondag van 10u tot 12u worden georganiseerd en dit 8 weken lang.

Tijdens de training worden de verschillende rijtechnieken aangeleerd en rijden we ritten in de omgeving van het Meerdaalwoud. De kinderen worden persoonlijk gecoacht tot ze de nodige rijtechniek beheersen.

We sluiten de trainingen af met een finalerit van 20 km en een drankje bij The Shelter om het behaalde resultaat te vieren. 

 

WAAR GAAN DEZE LESSEN DOOR EN VOOR WIE ZIJN ZE? 

De lessen worden gegeven op onze locatie nabij Leuven (Korbeek-Dijle en Meerdaalwoud). We vertrekken elke les vanaf The Shelter. De kinderen worden hier afgezet, kunnen gebruik maken van de kleedkamers en het sanitair en hun mountainbike afspuiten. 

De trainingen zijn geschikt voor kinderen tussen 10 tot 15 jaar. 

Om de kwaliteit van de trainingen te kunnen handhaven beperken we het aantal deelnemers tot maximum 20 kinderen. Minimum aantal deelnemers is 5 kinderen. 

 

WAT KOST DEZE TRAINING? 

Prijs per kind: € 145,00

Deze prijs omvat de volledige training van 8 sessies gedurende 8 weken onder begeleiding van een mountainbikeinstructeur en het drankje na de laatste sessie. 

 

WANNEER GAAT DEZE TRAINING DOOR?

  • Zondag 8 oktober tem zondag 26 november 2017 (GEANNULEERD)

DATA 2018 binnenkort online! 

 

HOE SCHRIJF IK MIJN KIND IN? 

Inschrijven kan via het formulier bij reserveren of rechtstreeks via mail naar info@theshelter.be

Opgelet: de plaatsen voor deze trainingen zijn beperkt, schrijf dus zo snel mogelijk in! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief