Bike Hire

Hou je van buitensporten en dat liefst nog met de fiets? Huur dan een mountainbike voor een dagje avontuur in bossen en velden. Een uitdaging die je alleen of samen met vrienden kan aangaan! 


Hoe kan ik deze huren en wat kost het?

Je kan een mountainbike huren om ter plaatse (vanaf The Shelter) of op verplaatsing een tocht te rijden. Dit voor een maximumtijd van 6u. Ophalen en terugbrengen gebeurt op afgesproken tijdstippen.

Als je voor de huur ter plaatse kiest is het mogelijk om je auto achter te laten op de parking van The Shelter en kan je eveneens het sanitair en de kleedkamers gebruiken voor en na je rit (maximum 30 minuten).

Eventueel vervoer van en naar een locatie moet zelf gedaan worden of kan tegen een transportkost geleverd worden op locatie. Aanhangwagens worden niet verhuurd. 

De mountainbike wordt steeds geleverd met een fietshelm en reparatiekit. Er staan standaardpedalen op de mountainbikes, klikpedalen kunnen meegebracht worden om te monteren voor vertrek.

Prijs per mountainbike: € 21,00


Waar kan ik een route vinden om te rijden?

Als je graag routes wil zoeken in de buurt van The Shelter, kan je via deze link de verschillende routes raadplegen. Voor routes hier in de buurt zoem je in op Leuven, Overijse, Oud-Heverlee en Bertem.

Bij het huren van een mountainbike kan er een GPS toestel gehuurd worden. Indien je graag een GPS toestel wenst, dien je dit bij reservatie te vermelden. De huur is inclusief bevestiging voor op je mountainbikestuur en batterijen. (Exclusief route op GPS)

Prijs huur GPS toestel: € 9,00 per stuk

Prijs op maat gemaakte GPS route vanaf The Shelter bij huur van mountainbike: € 3,00 per persoon

Prijs op maat gemaakte GPS route vanaf The Shelter zonder huur mountainbike: € 5,00 per persoon


Screen_Shot_2015-12-07_at_15.36_.21_.png

OPGELET: tijdens de winterperiode (november 2019 - maart 2020) raden we aan minstens 7 dagen voor aanvang te reserveren!  

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x