COVID-19

We dienen net zoals vorig jaar een aantal maatregelen door te voeren in onze werking om de gezondheid van zowel deelnemers als medewerkers te beschermen tegen de verspreiding van COVID-19. 

Wij hopen alvast dat we op jullie medewerking kunnen rekenen zodat we zowel voor onze medewerkers als voor jullie, onze deelnemers, een veilige omgeving kunnen creëren om deel te nemen aan onze activiteiten. 

Hieronder vind je alle informatie over de maatregelen en richtlijnen die gevolgd dienen te worden om deel te nemen aan onze activiteiten:

Werking COVID-19

Algemene richtlijnen

Welke richtlijnen dien ik te volgen?

  1. Social distance voor, tijdens en na de activiteit: de minimum afstand van 1,5 meter wordt gehandhaafd waar kan door alle deelnemers. 
  2. Handhygiëne voor, tijdens en na de activiteit: voor en na de activiteit en voor en na het gebruik van het toilet kan je je handen ontsmetten met handgel of wassen met water en zeep. Vermijd ook onnodig contact met objecten: raak enkel datgene aan dat je nodig hebt om deel te nemen aan de activiteit!
  3. Een mondmasker is niet langer verplicht: in bepaalde zones is het echter wel aangeraden om een mondmasker te dragen. 
  4. Bewaar je afstand van onze medewerkers: uiteraard blijven onze medewerkers je ondersteunen voor en na de activiteit en zijn zij er ook steeds voor vragen of bij problemen. Maar ook zij moeten in staat zijn om hun job op een veilige manier uit te voeren. Bewaar de minimum afstand van 1,5 meter.
  5. Persoonlijke spullen kunnen achtergelaten worden in The Shelter of, in het geval van afvaarten, meegenomen worden in onze wagen naar het eindpunt. We raden echter nog steeds aan om materiaal thuis, in je wagen of neem het mee tijdens je activiteit (in aangepast verpakkingsmateriaal). Opgelet: Elke persoon is verantwoordelijk voor zijn eigen materiaal. Persoonlijk materiaal wordt niet vergoed bij verlies of schade voor, tijdens of na de activiteit.
  6. Onze algemene regels en voorwaarden gelden voor alle activiteiten zoals voordien tenzij anders gecommuniceerd: deze vind je terug op de pagina van elke activiteit, via praktische zaken en de algemene voorwaarden.

Elke deelnemer verbindt zich ertoe om de vooropgestelde richtlijnen voor, tijdens en na de activiteit na te leven. Indien niet kan een deelnemer geweigerd worden om deel te nemen. 

Annulatie omwille van COVID-19

Wat als een gereserveerde activiteit niet kan doorgaan omwille van de COVID-19 maatregelen?

Indien de activiteit niet kan plaatsvinden op de voorziene datum, omwille van de COVID-19 maatregelen, ontvang je een voucher ter waarde van het betaalde bedrag waarmee je de gereserveerde activiteit kan verplaatsen naar een andere datum of uit het aanbod van The Shelter een andere activiteit kan kiezen ter waarde van dit bedrag. De voucher kan gebruikt worden tot maximum een jaar na de originele reservatiedatum.

COVID-19

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x