Family Expedition

Family Expedition

Even onthaasten met je gezin van het dagelijks leven tijdens een avontuurlijke kano-trektocht? Ga met The Shelter en Woodkid mee op avontuur op de Demer! 

Verdwijn even helemaal van de beschaving en geniet van de prachtige natuur. Beleef met je gezin een avontuurlijke tocht op het water en neem deel aan verschillende survival-activiteiten! 

Hoe ziet het programma van deze trektocht er uit?

Trektocht op de Demer:

Tijdens de tweedaagse varen we van Diest tot Werchter met tussenstops in Zichem, Aarschot en Betekom. 

We starten de tocht de eerste dag rond 10u en eindigen de laatste dag rond 15u. Onder begeleiding van een ervaren kano-instructeur van The Shelter start de tocht met een korte oefensessie om de kano te leren kennen waarna we aan de afdaling van de Demer beginnen die ons meevoert langsheen weilanden en dorpjes. 

Overnachten en koken doen we op een nabijgelegen kampeerterrein in Aarschot na afloop van de eerste vaardag. Met de begeleiders van Woodkid, die ons introduceren in het survival-koken, eindigt de eerste dag met een exclusief avondprogramma! 

Zondagochtend zetten we de tocht verder naar Werchter waar de aankomst en tevens het einde van het weekend voorzien is rond 15u. 

Voor wie is deze trektocht? 

De trektocht is toegankelijk voor avontuurlijke gezinnen vanaf 8 jaar. Je moet geen basiskennis hebben van het kanovaren maar alle leden van je gezin moeten kunnen zwemmen. We vragen voor een goede begeleiding minstens één volwassene per twee kinderen. 

Om de kwaliteit van de trektocht te kunnen handhaven beperken we het aantal deelnemers tot maximum 40 personen. Het minimum aantal deelnemers is 20 personen.

Wat kost deze tocht?

Trektocht op de Demer: 
Gezin met 2 deelnemers
Gezin met 3 deelnemers
Gezin met 4 deelnemers 
Gezin met 5 deelnemers
Gezin met 6 deelnemers
€ 315,00€ 370,00€ 630,00€ 685,00€ 740,00


INBEGREPEN in de prijs: 

  • Begeleiding van ervaren outdoor- en survivalbegeleiders
  • Gebruik van het vaarmateriaal (kano + zwemvest + peddel + waterdichte ton)
  • Verblijf op een camping (tenten inbegrepen)
  • Maaltijden: 1x ontbijt (zo), 2x lunch (za & zo), 1x vieruurtje (za) en 1x diner op houtvuur (za)
  • Transport van de bagage
  • Uniek avondprogramma van Woodkid

Vervoer naar de startlocatie en van de eindlocatie (meer info tijdens infosessie!), overnachtingsmateriaal (excl. tent) en extra snacks en dranken zijn niet inbegrepen. 

Voor de start van het weekend nodigen we je graag uit op de infosessie: DONDERDAG 13 AUGUSTUS 2020. Tijdens deze infosessie ontvang je een overzicht van de praktische informatie en het volledige programma om goed voorbereid te starten aan de trektocht op de Demer. 

Zowel The Shelter als Woodkid houden zich als organisator van de Family Expedition aan de vooropgestelde maatregelen in de strijd tegen COVID-19 zodat we zowel deelnemers als begeleiders een veilige deelname kunnen garanderen! Meer informatie over de richtlijnen en afspraken ontvang je na inschrijving en tijdens de infosessie.

We geven je ook nuttige tips over materiaal en voeding en zijn uiteraard beschikbaar bij twijfels of vragen. 

Wanneer gaat deze tocht door?

  • Expeditie op de DEMER: zaterdag 22 augustus en zondag 23 augustus 2020

Hoe schrijf ik mijn gezin in?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x