Full Suspension Mountainbike

Hou je van buitensporten en dat liefst nog met de fiets? Huur dan een mountainbike voor een dagje avontuur in bossen en velden. Een uitdaging die je alleen of samen met vrienden kan aangaan! 

Hoe kan ik een mountainbike huren?

Je kan een Full Suspension (= volledig geveerde) mountainbike huren om ter plaatse (vanaf The Shelter) of op verplaatsing een tocht te rijden. Dit voor een halve dag (max. 4u) of hele dag (max. 9u).* Ophalen en terugbrengen gebeurt op afgesproken tijdstippen binnen de voorziene huurperiode.

Als je voor de huur ter plaatse kiest is het mogelijk om je auto achter te laten op de parking van The Shelter en kan je eveneens het sanitair en de kleedkamers gebruiken voor en na je rit (maximum 30 minuten).

Eventueel vervoer van en naar een locatie moet zelf gedaan worden of kan tegen een transportkost geleverd worden op locatie. Aanhangwagens worden niet verhuurd. 

OPGELET: *In perioden van hevige regenval met zeer modderig terrein worden mountainbikes niet verhuurd.

Mountainbike en extra materiaal huren: 

Eigenschappen Full Suspension mountainbike

  • Merk: Turner 5-spot
  • Volledig geveerd frame
  • Beschikbaar in framemaat Large (lichaamslengte 1m75 - 1m85)***
  • 26 inch wielen
  • Ook geschikt voor basis-bikepark en Enduro
  • Standaardpedalen (flat-pedals)

*** We hebben maar één Full Suspension mountainbike beschikbaar op dit ogenblik! 

Indien je over klikpedalen beschikt, kunnen deze gemonteerd worden voor vertrek.

Het is ten zeerste aangeraden een FIETSHELM te dragen tijdens het mountainbiken. Als je zelf geen fietshelm ter beschikking hebt, kan je deze huren bij de MTB. 

Je kan ook een REPARATIEKIT verkrijgen om kleine reparaties (zoals een lekke band) uit te voeren tijdens de huurperiode. Voor het verkrijgen van een reparatiekit dient er een waarborg betaald te worden. Indien je de reparatiekit terugbrengt in originele staat, wordt de volledige waarborg terugbetaald. Indien je de binnenband moet vervangen tijdens de rit omwille van lekrijden, wordt deze aangerekend doormiddel van het inhouden van een gedeelte van de waarborg.

 Opgelet: Pechverhelping onderweg is niet inbegrepen! 

Waar kan ik een route vinden om te rijden?

Als je graag routes wil zoeken in de buurt van The Shelter, kan je via deze link de verschillende routes raadplegen. Voor routes hier in de buurt zoem je in op Leuven, Overijse, Oud-Heverlee en Bertem.

Bij het huren van een mountainbike kan er een GPS toestel gehuurd worden. Indien je graag een GPS toestel wenst, dien je dit bij reservatie te vermelden. De huur is inclusief standaardroutes op de GPS, bevestiging voor op het mountainbikestuur en batterijen.

Wat kost het om een mountainbike te huren?  

HUUR

TIMING

FULL SUSPENSION MTB

FIETSHELM

REPARATIEKIT

GPS-TOESTEL

HALVE DAG

8u tot 12u

13u tot 17u

€ 35,00

€ 2,00

WAARBORG

€ 9,00


HUUR
TIMING
FULL SUSPENSION MTBFIETSHELMREPARATIEKITGPS-TOESTEL
HELE DAG
8u tot 17u
€ 50,00
€ 2,00
WAARBORG
€ 9,00

De huurperiode kan naar eigen wens ingekort worden, de prijs is echter onveranderlijk. Indien de timing van de halve dag overschreden wordt (+4u), dient de huurder de meerprijs te betalen voor een hele dag.THE SHELTER< 10 KM VAN THE SHELTER> 10 KM VAN THE SHELTER
LEVERINGSKOSTENGRATIS€ 30,00€ 1,20 PER KM


Screen_Shot_2015-12-07_at_15.36_.21_.png

OPGELET: GEEN HUUR MOGELIJK TEM 28/02/2022
Full Suspension Mountainbike

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x