Gezinsweekend op de Demer

Gezinsweekend op de Demer

Even onthaasten met je gezin van het dagelijks leven tijdens een avontuurlijke kano-trektocht? Ga met The Shelter en Woodkid mee op avontuur op de Demer! 

Verdwijn even helemaal van de beschaving en geniet van de prachtige natuur van de Demervallei. Beleef met je gezin een avontuurlijke tocht op het water en neem deel aan verschillende survival-activiteiten! 


Screen_Shot_2015-12-07_at_15.36_.42_.png

 

Hoe ziet het programma van deze trektocht er uit?

Tijdens de 2-daagse varen we van Diest tot Werchter met tussenstops in Zichem, Aarschot en Betekom. 

We starten onze tocht de eerste dag rond 10u en eindigen de laatste dag rond 15u. Onder begeleiding van een ervaren kano-instructeur van The Shelter starten jullie de tocht met een korte oefensessie om de kano te leren kennen waarna jullie aan de afdaling van de Demer beginnen die jullie meevoert langsheen weilanden en dorpjes. 

Overnachten en koken doen jullie op een nabijgelegen kampeerterrein in Aarschot na afloop van de eerste vaardag. Met de begeleiders van Woodkid, die jullie introduceren in het survival-koken, eindigen jullie de eerste dag met een exclusief avondprogramma! 

Zondagochtend zetten we onze tocht verder naar Werchter waar de aankomst en tevens het einde van jullie weekend voorzien is rond 15u. 


Voor wie is deze trektocht? 

De trektocht is toegankelijk voor avontuurlijke gezinnen vanaf 8 jaar. Je moet geen basiskennis te hebben van het kanovaren maar alle leden van je gezin moeten kunnen zwemmen. We vragen voor een goede begeleiding minstens één volwassene per twee kinderen. 

Om de kwaliteit van de trektocht te kunnen handhaven beperken we het aantal deelnemers tot maximum 36 personen. Minimum aantal deelnemers is 20 personen.

 

Wat kost deze tocht?

Prijs per volwassene:  € 189,00                
Prijs per kind (- 12 jaar): € 149,00

Deze prijs omvat de 2-daagse trektocht inclusief de begeleiding van een ervaren outdoor- en survivalbegeleiders, gebruik van het vaarmateriaal op de Demer, verblijf op een camping met overnachting in tenten, de maaltijden ( 1x ontbijt (zo), 2x lunch (za & zo), 1x vieruurtje (za) en 1x diner op houtvuur (za)), transport van de bagage en het exclusieve avondprogramma van Woodkid. 

Vervoer naar de startlocatie en van de eindlocatie, overnachtingsmateriaal (tent is wel voorzien!) en extra snacks en dranken zijn niet inbegrepen. 

Voor de start van het weekend ontvang je een overzicht van de praktische informatie en het volledige programma om goed voorbereid te starten aan de trektocht. 

We geven je ook nuttige tips over materiaal en voeding en zijn uiteraard beschikbaar bij twijfels of vragen. 

 

Wanneer gaat deze tocht door?

  • zaterdag 18 mei & zondag 19 mei 2019

 

Hoe schrijf ik me in?

Inschrijven kan HIER

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x