Groepen van 100 tot 200 leerlingen

Groepen van 100 tot 200 leerlingen

Algemeen

Algemene informatie

Op zoek naar een volledig schooldag voor een groep van 100 tot 200 leerlingen? Bekijk hieronder ons volledig aanbod met 3 combinaties van activiteiten (combi 7 - 9).

Opties

Combi 7

Activiteiten: 

De groep wordt opgedeeld in twee groepen: Een groep voor de bouw en afvaart per vlot en een groep (met onderverdeling in 2 groepjes) voor de afvaart per kano en Sport&Pleinspelen. Tijdens de middagpauze wordt er bij de groep van de afvaart per kano en Sport&Pleinspelen van activiteit gewisseld. De terugkeer na de afvaart (voormiddag + namiddag) wordt te voet langs het Dijlepad gedaan.

Prijs per leerling: € 17,00 

De prijs omvat de bouw en afvaart per vlot OF de afvaart per kano en Sport&Pleinspelen per leerling met het nodige materiaal en begeleiding.

MAXIMUM 160 LEERLINGEN VOOR DEZE COMBINATIE

Combi 8

Activiteiten: 

De groep wordt opgedeeld in twee groepen: Een groep voor de bouw en afvaart per vlot en een groep (met onderverdeling in 2 groepen) voor de Afvaart per kano, de Kickbiketocht en Sport&Pleinspelen. Bij de groep met drie activiteiten wordt er met een doorschuifsysteem gewerkt. De terugkeer na de afvaart per vlot wordt te voet langs het Dijlepad gedaan.

Prijs per leerling: € 18,00 

De prijs omvat de bouw en afvaart per vlot OF de Afvaart per kano, Kickbiketocht en Sport&Pleinspelen per leerling met het nodige materiaal en begeleiding.

Combi 9

Activiteiten:

  • Afvaart per kano van Korbeek-Dijle tot Heverlee (meer info)
  • Bouldermuurklimmen
  • Sport&Pleinspelen (meer info
  • Kickbiketocht (meer info

De groep wordt opgedeeld in twee groepen: Een groep voor de afvaart per kano en een groep (onderverdeeld in 3 groepjes) voor het Bouldermuurklimmen, Sport&Pleinspelen en de Kickbiketocht. Tijdens de middagpauze wordt er van activiteit gewisseld. De terugkeer na de afvaart (voormiddag + namiddag) wordt te voet langs het Dijlepad gedaan.

Prijs per leerling: € 19,00

De prijs omvat vier activiteiten per leerling met het nodige materiaal en begeleiding 

Groepen van 100 tot 200 leerlingen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x