Groepen vanaf 200 leerlingen

Groepen vanaf 200 leerlingen

Algemeen

Algemene informatie

Op zoek naar een volledig schooldag voor een groep vanaf 200 leerlingen? Bekijk hieronder ons volledig aanbod met 2 combinaties van activiteiten (combi 10 en combi 11). 

Wij zijn van 29 oktober 2018 tem vrijdag 5 april 2019 in wintersluiting. Tijdens deze periode is het niet mogelijk om een activiteit te reserveren. Vanaf zaterdag 6 april 2019 starten wij aan ons seizoen en kan er opnieuw gereserveerd worden! 

Opgelet: Je kan tijdens de wintersluiting wél reservaties maken via onze website als je alvast je activiteit wil vastleggen voor 2019! 

Opties

COMBi 10

Activiteiten: 

De groep wordt opgedeeld in drie groepen: Een groep voor de bouw en afvaart per vlot, een groep (met onderverdeling in 3 groepjes) voor het Bouldermuurklimmen, de Kickbiketocht en Sport&Pleinspelen en een groep voor de afvaart per kano en Sport&Pleinspelen. Bij de groep met drie activiteiten en de groep met twee activiteiten wordt er met een doorschuifsysteem gewerkt. De terugkeer na de afvaart per vlot en kano wordt te voet langs het Dijlepad gedaan.

Prijs per leerling: € 15,00 

De prijs omvat de bouw en afvaart per vlot OF de Kickbiketocht, Bouldermuurklimmen en Sport&Pleinspelen OF Afvaart per kano en Sport&Pleinspelen per leerling met het nodige materiaal en begeleiding.

MAXIMUM 240 LEERLINGEN VOOR DEZE COMBINATIE

COMBI 11

Activiteiten: 

  • Bouw en afvaart per vlot (meer info)
  • Bouldermuurklimmen
  • Kickbiketocht (meer info)
  • Sport&Pleinspelen (meer info
  • Afvaart per kano van Korbeek-Dijle tot Heverlee (meer info)
  • Afvaart per raft van Korbeek-Dijle tot Heverlee

De groep wordt opgedeeld in vier groepen: Een groep voor de bouw en afvaart per vlot, een groep (met onderverdeling in 3 groepjes) voor het Bouldermuurklimmen, de Kickbiketocht en Sport&Pleinspelen, een groep voor de afvaart per kano en Sport&Pleinspelen en een groep voor de afvaart per raft en Sport&Pleinspelen. Bij de groep met drie activiteiten en de twee groepen met twee activiteiten wordt er met een doorschuifsysteem gewerkt. De terugkeer na de afvaart per vlot en per kano of raft (voormiddag + namiddag) wordt te voet langs het Dijlepad gedaan.

Prijs per leerling: € 14,00 

De prijs omvat de bouw en afvaart per vlot OF de Kickbiketocht, Bouldermuurklimmen en Sport&Pleinspelen OF Afvaart per kano en Sport&Pleinspelen OF Afvaart per raft & Sport&Pleinspelen per leerling met het nodige materiaal en begeleiding.

MAXIMUM 320 LEERLINGEN VOOR DEZE COMBINATIE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x