Café- & zaalmedewerker

Droom jij wel eens van een job met elke dag avontuur? Geniet jij van de buitenlucht en houd jij van een uitdaging?

The Shelter is een outdoorsportorganisatie gelegen in de prachtige omgeving van de Dijlevallei en Meerdaalwoud. In deze unieke omgeving laten we deelnemers genieten van onze vele sportieve en avontuurlijke activiteiten. Deelnemen kan individueel, in gezinsverband, in groep of met collega’s, school of vereniging. Met onze persoonlijke service en aandacht voor de belevenis en veiligheid, bieden wij kwalitatieve en op maat gemaakte activiteiten aan voor jong en oud.

Naast onze outdoor sportactiviteiten bieden wij onze klanten, toeristen en recreanten een gezellig café en terras langs de Dijle tijdens het weekend en tijdens de week wordt onze locatie gebruikt voor teambuildingsactiviteiten met een maaltijd.

Wij zijn daarom voor het seizoen 2021 nog op zoek naar gemotiveerde vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een studentenjob in de HORECA! 


FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Je wordt als medewerker ingezet in het café tijdens de weekends en op feestdagen (mei en juni), tijdens de zomermaanden (juli en augustus) van dinsdag tot zondag op een of meerdere dagen en mogelijks van september tot oktober tijdens het weekend in het café of in de week in de zaal voor de bediening van teambuildings.  

Je staat in voor het goede verloop van het bezoek van klanten aan The Shelter. Voorbereiding van de zaal, bediening, informeren van de klant over The Shelter, opruimen etc. zijn taken die bij deze functie horen.


SOORT DIENSTVERBAND:

We zijn op zoek naar jobstudenten die bereidt zijn om aan de hand van een variabel uurrooster te werken tijdens de week, weekend, tijdens schoolvakanties en/of feestdagen vanaf mei tem augustus of tem oktober 2021.


HET PROFIEL:

  • Leeftijd: minimum 18 jaar
  • Statuut: student
  • Nederlandstalig en basiskennis Frans en Engels
  • Ervaring in de HORECA is een pluspunt
  • Sociaal, klantgericht, flexibel en gemotiveerd
  • Kennis van outdoorsporten is een pluspunt


WAT WORDT ER NOG VAN MIJ VERWACHT?

Als medewerker bij The Shelter wordt je steeds ondersteund door de leidinggevende maar dien je in staat te zijn om taken individueel of in teamverband uit te voeren.

Je bent in staat om je flexibel op te stellen naar uit te voeren taken en kan je gemakkelijk aanpassen naar onze verschillende doelgroepen.

Na het doorlopen van de selectieprocedure dien je deel te nemen aan een opleiding tot medewerker alvorens te starten.


HOE STEL IK MEZELF KANDIDAAT?

Als je jezelf de geschikte kandidaat vind voor deze job kan je je stellen door contact met ons op te nemen.

Stuur een e-mail met je motivatiebrief en cv door naar info@theshelter.be

Einddatum kandidaat stellen voor deze vacature: 30/06/2021

Café- & zaalmedewerker
Meer jobs

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x