Adventure Trail

Adventure Trail

Ga op avontuur door Meerdaalwoud en de Dijlevallei per mountainbike, vlot, te voet én per kano! Een uniek concept met twee overnachtingen en outdooractiviteiten zoals afvaren per vlot, mountainbiken, hoogteparcours, oriëntatietochten, outdoorcooking en nog veel meer! Een avontuurlijk kamp voor jongeren van 13 tot 16 jaar.

Wanneer gaat dit kamp door?
  • DATA 2021 BINNENKORT BESCHIKBAAR


Hoe worden ze georganiseerd en wat is de kostprijs?

Dit kamp gaat door van maandag tot vrijdag. Maandag en dinsdag starten we om 9u en eindigen om 16u in The Shelter. Er is GRATIS voor- en naopvang voorzien van 8u tot 9u en van 16u tot 17u.  Woensdag starten we in The Shelter en verplaatsen we ons naar een verblijfslocatie in de buurt waar we ook donderdag en vrijdag doorbrengen. Het kamp eindigt op vrijdag om 16u in The Shelter. Er zal vooropvang zijn op woensdag van 8u tot 9u en naopvang op vrijdag van 16u tot 17u.

INBEGREPEN in het kamp: 

  • 2x OVERNACHTING (woe & do) in tenten op een kampeerplaats voorzien van nodige accommodatie
  • MAALTIJDEN op dag 3, 4 & 5 (2x ontbijt - 2x lunch - 2x diner) 
  • BEGELEIDING tijdens alle activiteiten door ervaren monitors 
  • ALLE OUTDOORACTIVITEITEN in het voorziene programma
  • VOOR- & NAOPVANG tijdens de hele week 
  • TRANSPORT MATERIAAL van en naar de verblijfplaats

Prijs voor een week: € 295,00 per deelnemer

Niet inbegrepen: Overnachtingsmateriaal (excl. tent) - Extra snacks en dranken - Ontbijt en lunch op woensdag ('s ochtends mee te brengen van thuis) - Persoonlijke Ongevallenverzekering (meer info

Schrijf je zoon of dochter in voor meerdere kampen tijdens de zomervakantie 2021 en ontvang bij elk extra kamp telkens € 10,00 korting op de inschrijving*! 

* Opgelet: enkel geldig voor eenzelfde kind dat ingeschreven wordt voor meerdere kampen tijdens de periode juli - augustus 2021.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x