Adventure Trail

Adventure Trail

Ga op avontuur door Meerdaalwoud en de Dijlevallei per mountainbike, vlot, te voet én per kano! Een uniek concept met overnachting en outdooractiviteiten zoals afvaren per vlot, mountainbiken, hoogteparcours, oriëntatietochten, outdoorcooking en nog veel meer! Een avontuurlijk kamp voor jongeren van 13 tot 16 jaar.

Wanneer gaat dit kamp door?
  • Maandag 5 tot vrijdag 9 april 2021
  • Maandag 19 tot vrijdag 23 juli 2021
Hoe worden ze georganiseerd en wat is de kostprijs?

Dit kamp gaat door van maandag tot vrijdag. Maandag starten we om 9u en vrijdag eindigen om 16u in The Shelter. Er is GRATIS voor- en naopvang voorzien op maandag van 8u tot 9u en op vrijdag van 16u tot 17u. 

Opgelet: het kamp gaat ook door op officiële feestdagen!

INBEGREPEN in het kamp: 

  • OVERNACHTING in tenten op een kampeerplaats voorzien van nodige accommodatie
  • MAALTIJDEN (4x ontbijt - 4x lunch - 4x diner) 
  • BEGELEIDING tijdens alle activiteiten door ervaren monitors 
  • ALLE OUTDOORACTIVITEITEN in het voorziene programma
  • VOOR- & NAOPVANG (maandagochtend en vrijdagnamiddag)
  • TRANSPORT MATERIAAL van en naar de verblijfplaats

Prijs voor een week: € 395,00 per deelnemer

Niet inbegrepen: Overnachtingsmateriaal (excl. tent) - Extra snacks en dranken - Lunch op maandag ('s ochtends mee te brengen van thuis) - Persoonlijke Ongevallenverzekering (meer info

Schrijf je zoon of dochter in voor meerdere kampen tijdens de zomervakantie 2021 en ontvang bij elk extra kamp telkens € 10,00 korting op de inschrijving*! 

* Opgelet: enkel geldig voor eenzelfde kind dat ingeschreven wordt voor meerdere kampen tijdens de periode juli - augustus 2021.

Wat als het kamp niet kan doorgaan omwille van COVID-19 maatregelen? 

Indien een kamp niet kan plaatsvinden, krijg je voor elke inschrijving een voucher ter waarde van het betaalde bedrag. Deze voucher kan je gebruiken voor de inschrijving in een ander kamp (met nog vrije plaatsen) in de daaropvolgende vakantieperiode(s) van 2021 of het daaropvolgende jaar 2022 tot een jaar na de originele inschrijvingsdatum.  

Je kan met deze voucher kiezen uit het volledige aanbod kampen, deze hangt dus niet vast aan één themakamp. BIJVOORBEELD: Indien je 10-jarige zoon ingeschreven is voor een MTB for Kids Basecamp in de paasvakantie, maar dit dient geannuleerd te worden naar aanleiding van de COVID-19 maatregelen, kan je hem inschrijven voor het hetzelfde kamp of het Piraten van de Dijle kamp tijdens de zomervakantie 2021.

Opgelet: Indien het nieuwe kamp in een hogere prijscategorie valt, dient het verschil bij betaald te worden. Indien het nieuwe kamp in een lagere prijscategorie valt wordt het verschil terugbetaald. 

Adventure Trail

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x