MTB for Kids Ardennes

MTB for Kids Ardennes

Zijn je kinderen al ervaren in het mountainbiken en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ontdek dan ons allereerste MTB for Kids kamp in de Ardennen!

Onder leiding van gediplomeerde mountainbike-instructeurs beleven ze een week met techniektrainingen op expert-niveau en tochten in de bossen van de Ardennen in de Provincie Luxemburg! Een avontuurlijk en sportief kamp voor ervaren mountainbikers van 13 tot 16 jaar.

Wanneer gaat dit kamp door?
  • DATA 2021 BINNENKORT BESCHIKBAAR


Hoe worden ze georganiseerd en wat is de kostprijs?

Dit kamp omvat vijf trainingsdagen met vier overnachtingen op onze locatie in de Provincie Luxemburg, in de omgeving van La Roche-en-Ardenne. We starten de week om 9u en eindigen om 16u op de kamplocatie. Gedurende de hele week maken we ritten in de omgeving van onze verblijfplaats en werken we aan onze mountainbiketechniek op uitdagende tracks en trails. We wisselen deze actieve tochten af met enkele aanvullende outdooractiviteiten! 

INBEGREPEN in het kamp: 

  • OVERNACHTINGEN in tenten op een camping voorzien van nodige accommodatie
  • MAALTIJDEN (4x ontbijt - 4x lunch - 4x diner) ter plaatse
  • BEGELEIDING voor, tijdens en na het mountainbiken van gediplomeerde mountainbike-instructeurs
  • EXTRA OUTDOORACTIVITEITEN ter plaatse 
  • TECHNISCHE ONDERSTEUNING voor mountainbikes en BIJSTAND voor deelnemers 
  • TRANSPORT MATERIAAL van en naar de verblijfplaats (incl. de mountainbike) 
  • INFOSESSIE voorafgaand aan het kamp voor alle deelnemers op donderdag 25/06/2020 19u

Prijs voor een week: € 395,00 per mountainbiker

Niet inbegrepen: Een mountainbike - Overnachtingsmateriaal (excl. tent) - Extra snacks en dranken - Transport van en naar de verblijfplaats (meer info tijdens infosessie) - Persoonlijke Ongevallenverzekering (meer info

Schrijf je zoon of dochter in voor meerdere kampen tijdens de zomervakantie 2021 en ontvang bij elk extra kamp telkens € 10,00 korting op de inschrijving*! 

* Opgelet: enkel geldig voor eenzelfde kind dat ingeschreven wordt voor meerdere kampen tijdens de periode juli - augustus 2021.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x