MTB for Kids Basecamp

MTB for Kids Basecamp

Zijn je kinderen echte fietsers? Hebben ze sinds kort het mountainbiken ontdekt maar kunnen ze wat techniektraining gebruiken en zouden ze ook graag tochten rijden? Het kan allemaal tijdens het MTB for Kids Basecamp in Korbeek-Dijle! 

Onder leiding van ervaren mountainbike-instructeurs beleven ze een week met techniektrainingen, tochten in de bossen en velden, mountainbikeparcours en nog veel meer! Een avontuurlijk en sportief kamp voor jongens en meisjes van 8 tot 16 jaar. 

Dit kamp wordt elk jaar georganiseerd, en dat al voor het negende jaar op rij! 

Screen_Shot_2015-12-07_at_15.36_.42_.png

Wanneer gaat dit kamp door?
  • DATA 2021 BINNENKORT BESCHIKBAAR


Hoe worden ze georganiseerd en wat is de kostprijs?

Dit kamp gaat overdag door van maandag tot vrijdag. We starten de dag om 9u en eindigen om 16u. Er is GRATIS voor- en naopvang voorzien van 8u tot 9u en van 16u tot 17u.

Opgelet: het kamp gaat ook door op officiële feestdagen! 

Er zijn 3 pauzes voorzien tijdens de dag. In de voormiddag en de namiddag een pauze van een kwartier en tijdens de middag een uur. De mountainbikers brengen hun eigen lunchpakket met koekjes en drankjes mee. 

Er is een mogelijkheid om drank of kleine snacks aan te kopen bij The Shelter. De drankkaarten kunnen tijdens het kamp ‘s ochtends aangekocht worden. 

Mountainbikers dienen hun eigen MOUNTAINBIKE mee te brengen voor deelname aan dit kamp.  

INBEGREPEN in het kamp: 

  • BEGELEIDING voor, tijdens en na het mountainbiken van ervaren mountainbike-instructeurs
  • EXTRA OUTDOORACTIVITEITEN ter plaatse 
  • CADEAUTJE op het einde van het kamp 
  • VOOR- & NAOPVANG gedurende de hele week 
  • TECHNISCHE ONDERSTEUNING voor mountainbikes en BIJSTAND voor deelnemers 

Prijs voor een week: € 155,00 per mountainbiker

Niet inbegrepen: Een mountainbike - Lunch, snacks en dranken (mogelijkheid tot aankoop van drankkaart) - Persoonlijke Ongevallenverzekering (meer info)  

Schrijf je zoon of dochter in voor meerdere kampen tijdens de zomervakantie 2021 en ontvang bij elk extra kamp telkens € 10,00 korting op de inschrijving*! 

* Opgelet: enkel geldig voor eenzelfde kind dat ingeschreven wordt voor meerdere kampen tijdens de periode juli - augustus 2021.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x