MTB for Kids Marathon

MTB for Kids Marathon

Ontdek de tweede editie van de MTB for Kids Marathon en ga met ons de uitdaging aan: drie dagen om een avontuurlijke tocht af te leggen van Namen tot Korbeek-Dijle onder leiding van gediplomeerde mountainbike-instructeurs! Een unieke belevenis voor sportieve mountainbikers van 13 tot 16 jaar.

Wanneer gaat dit kamp door?
  • Woensdag 1 juli tot vrijdag 3 juli 2020 - VOLZET 


Hoe worden ze georganiseerd en wat is de kostprijs?

Deze driedaagse omvat drie rijdagen met twee overnachtingen op verschillende locaties tussen Namen en Korbeek-Dijle. We starten de driedaagse om 9u op de startlocatie en eindigen om 16u in The Shelter. Gedurende de drie dagen leggen we tochten af over uitdagende tracks en trails met als doel Korbeek-Dijle te bereiken. De focus ligt op het rijden van tochten van +/- 35 km per dag met behoorlijk wat hoogtemeters.

INBEGREPEN in de driedaagse:

  • OVERNACHTINGEN in tenten op een camping voorzien van nodige accommodatie
  • MAALTIJDEN (2x ontbijt - 3x lunch - 2x diner)
  • BEGELEIDING voor, tijdens en na het mountainbiken van gediplomeerde mountainbike-instructeurs
  • TECHNISCHE ONDERSTEUNING voor mountainbikes en BIJSTAND voor deelnemers
  • TRANSPORT MATERIAAL van en naar de verblijfplaats (incl. de mountainbike)
  • INFOSESSIE voorafgaand aan de marathon voor alle deelnemers op donderdag 25/06/2020 20u

Prijs voor driedaagse: € 195,00 per mountainbiker

Niet inbegrepen: Een mountainbike - Overnachtingsmateriaal (excl. tent) - Extra snacks en dranken - Transport naar de startlocatie (meer info tijdens infosessie) - Persoonlijke ongevallenverzekering (meer info

Schrijf je zoon of dochter in voor meerdere kampen tijdens de zomervakantie 2020 en ontvang bij elk extra kamp telkens € 10,00 korting op de inschrijving*! 

* Opgelet: enkel geldig voor eenzelfde kind dat ingeschreven wordt voor meerdere kampen tijdens de periode juli - augustus 2020.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x