Survivalkamp

Survivalkamp

Op zoek naar een avontuurlijk kamp voor je zoon of dochter? Iets dat ze nog nooit gedaan hebben maar toch graag zouden ontdekken? Een kamp waar je de basis van het overleven meekrijgt? Spreken activiteiten als kampen bouwen en erin overnachten, outdoorcooking, oriënteren, sluipen, camouflage en vlotten maken je zoon of dochter wel aan? Misschien is dit dan wel het kamp dat hun leven veranderd! 

Dan kunnen zij deelnemen aan de vierde editie van het Survivalkamp voor jongeren van 12 tot 16 jaar bij The Shelter!

Screen_Shot_2015-12-07_at_15.36_.42_.png

Wanneer gaat dit kamp door?
  • Data 2020 zijn binnenkort beschikbaar!

 

Hoe worden ze georganiseerd en wat is de kostprijs?

Dit kamp gaat overdag door van maandag tem donderdag van 9u tot 16u en 1 nacht en dag van donderdag tot vrijdag van 16u (do) tem 16u (vrij) . Er is GRATIS voor- en naopvang voorzien van 8u tot 9u en van 16u tot 17u.

Opgelet: het kamp gaat ook door op officiële feestdagen! 

Er zijn 3 pauzes voorzien tijdens de dag. In de voormiddag en de namiddag een pauze van een kwartier en tijdens de middag een uur. De jongeren brengen hun eigen lunchpakket met koekjes en drankjes mee. 

Er is een mogelijkheid om drank of kleine snacks aan te kopen bij The Shelter. De drankkaarten kunnen tijdens het kamp ‘s ochtends aangekocht worden.

 

Prijs voor een week: € 180,00 per deelnemer


Schrijf je zoon of dochter in voor meerdere kampen tijdens de zomervakantie 2020 en ontvang bij elk extra kamp telkens € 10,00 korting op de inschrijving*! 

* Opgelet: enkel geldig voor eenzelfde kind dat ingeschreven wordt voor meerdere kampen tijdens de periode juli - augustus 2020.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x