MTB for Kids Marathon

Ontdek de vierde editie van de MTB for Kids Marathon en ga met ons de uitdaging aan: drie dagen om een avontuurlijke tocht af te leggen tot Korbeek-Dijle onder leiding van gediplomeerde mountainbike-instructeurs! Een unieke belevenis voor sportieve mountainbikers van 13 tot 16 jaar.

Wanneer gaat dit kamp door?
  • Zaterdag 1 juli tot maandag 3 juli 2023
Hoe worden ze georganiseerd en wat is de kostprijs?

Deze driedaagse omvat drie rijdagen met twee overnachtingen op verschillende locaties. We starten de driedaagse om 9u op de startlocatie en eindigen om 16u in The Shelter. Gedurende de drie dagen leggen we tochten af over uitdagende tracks en trails met als doel Korbeek-Dijle te bereiken. De focus ligt op het rijden van tochten van +/- 35 km per dag met behoorlijk wat hoogtemeters.

INBEGREPEN in de driedaagse:

  • OVERNACHTINGEN in tenten op een camping voorzien van nodige accommodatie
  • MAALTIJDEN (2x ontbijt - 3x lunch - 2x diner)
  • BEGELEIDING voor, tijdens en na het mountainbiken van gediplomeerde mountainbike-instructeurs
  • TECHNISCHE ONDERSTEUNING voor mountainbikes en BIJSTAND voor deelnemers
  • TRANSPORT MATERIAAL van en naar de verblijfplaats (incl. de mountainbike)
  • INFOSESSIE voorafgaand aan de marathon voor alle deelnemers op dinsdag 27/06/2023 om 20u30

Prijs voor driedaagse: € 220,00 per mountainbiker

Niet inbegrepen: Een mountainbike - Overnachtingsmateriaal (excl. tent) - Extra snacks en dranken - Transport naar de startlocatie (meer info tijdens infosessie) - Persoonlijke ongevallenverzekering (meer info

Schrijf je zoon of dochter in voor 02/01/2023 voor één of meerdere kampen en ontvang € 5,00 korting op elke inschrijving! 

Wat als het kamp niet kan doorgaan omwille van COVID-19 maatregelen? 

Indien een kamp niet kan plaatsvinden, krijg je voor elke inschrijving een voucher ter waarde van het betaalde bedrag. Deze voucher kan je gebruiken voor de inschrijving in een ander kamp (met nog vrije plaatsen) in de daaropvolgende vakantieperiode(s) van 2023 of het daaropvolgende jaar 2024 tot een jaar na de originele inschrijvingsdatum.  

Je kan met deze voucher kiezen uit het volledige aanbod kampen, deze hangt dus niet vast aan één themakamp. BIJVOORBEELD: Indien je 10-jarige zoon ingeschreven is voor een MTB for Kids Basecamp in de paasvakantie, maar dit dient geannuleerd te worden naar aanleiding van de COVID-19 maatregelen, kan je hem inschrijven voor het hetzelfde kamp of het Piraten van de Dijle kamp tijdens de zomervakantie 2023.

Opgelet: Indien het nieuwe kamp in een hogere prijscategorie valt, dient het verschil bij betaald te worden. Indien het nieuwe kamp in een lagere prijscategorie valt wordt het verschil terugbetaald. 

Meer dan alleen mountainbiken tijdens de vakantie? 

Ontdek de MTB Experience Kids/Adults clubwerking van de MTB Experience Club, partner van The Shelter. 

Als actieve leden van de club kunnen de jongvolwassen mountainbikers (13-17 jaar) deelnemen aan de wekelijkse ritten, weekends en vakanties voor de volwassenen op voorwaarde dat ze vergezeld zijn van een volwassen gezinslid.

De club is aangesloten bij Cycling Vlaanderen, hierdoor zijn de mountainbikers ook aangesloten als lid bij deze federatie en genieten ze van alle voordelen waaronder een ongevallenverzekering! 

Jongeren kunnen ook aansluiten als passief lid, in dat geval rijden ze niet elke week mee maar kunnen ze wel genieten van de voordelen van het lidmaatschap! 

Ontdek er alles over >>

MTB for Kids Marathon

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x