Oriëntatieloop

Oriëntatieloop

Algemeen

Algemene informatie

Oriënteren in het midden van de Dijlevallei, een actieve teamactiviteit die enkel tot een goed einde kan gebracht worden door samenwerking tussen jou en je teamgenoten. Avontuur gegarandeerd!

STARTPUNT &  EINDPUNT: The Shelter, Stationsstraat 13, 3060 Korbeek-Dijle

Een avontuurlijke zoektocht met instructies en opdrachten voor kinderen in het natuurgebied de Doode Bemde. De tocht neemt zo'n 2 uur en 30 minuten.  Bij groepen vanaf 20 deelnemers worden ze opgedeeld in teams die tegen elkaar strijden voor de overwinning. (minimumleeftijd 6 jaar maar 8 jaar is aangeraden)

Wanneer kan ik deze activiteit plannen?

Groepen vanaf 10 deelnemers:

Tijdens het weekend met vrije keuze voor het startuur.*

* OPGELET: Een verjaardagsfeestje dient minstens 24u op voorhand gereserveerd te worden! 

Prijs

Wat kost deze activiteit?

  • Prijs per deelnemer: € 12,00
  • Groepen vanaf 20 deelnemers: € 10,00
  • Groepen vanaf 50 deelnemers: € 8,00

We vragen voor een goede begeleiding minstens 1 volwassene per 10 kinderen en minimum 2 volwassenen per groep. Beide volwassenen kunnen gratis deelnemen aan de activiteit. Extra volwassenen betalen dezelfde prijs als de deelnemende kinderen. 

No-Show Garantie

Kan jij of een van je vrienden niet deelnemen op de dag van de activiteit door ziekte of onvoorziene omstandigheden? Het kan iedereen wel eens overkomen!

The Shelter biedt voor de groep "Verjaardagsfeestje" TERUGBETALING bij afwezigheid van deelnemers op de dag van de activiteit zonder extra kosten!

No-Show Garantie: terugbetaling tot maximum 10% van het aantal deelnemers.

Vb. Een groep van 10 deelnemers, waarbij 1 deelnemer niet aanwezig kan zijn. In dit geval wordt het betaalde bedrag voor de activiteit van de deelnemer terugbetaald.

Meer informatie over deze garantie in onze algemene voorwaarden.

Praktische zaken

Wat moet ik weten en voorzien voor deze activiteit?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x