Stoere Bossporten

ALGEMENE INFORMATIE
Locatie: Sven Nys Cycling Center, Balenbergstraatje 11, 3128 Tremelo

Elke eerste woensdag van mei, juni en september en op twee zaterdagen in juli en augustus kan je komen bossporten op het Sven Nys Cycling Center. We hebben enkele hoge bomen uitgerust met klimgrepen. Ideaal voor een stevige klimsessie samen met een begeleider. 

Liever de parcours van Sven Nys verkennen per mountainbike of cyclecross onder begeleiding van een ervaren instructeur van SNCC die je technische tricks en skills aanleert? Neem dan deel aan de offroad-initiatie. 

Nog energie over? Gelukkig, want we rijden na het boomklimmen of de offroad-initiatie met onze BMX'en de Balenberg plat.

Combineer de Stoere Bossporten met een bezoekje aan het Belevingscentrum!

Aanbod Stoere Bossporten

  • 14u - 15u30: Boomklimmen met begeleiding The Shelter (90min.) OF Offroad-initiatie met MTB of Cyclecross met begeleiding Sven Nys Cycling Center (90min)
  • 15u30 - 16u30: vrij fietsen met een stoere BMX op de pumptrack (60min.)
  • Een bon voor een drankje in het Sven Nys Cycling Center Café (toegankelijk tijdens openingsuren)
  • Bezoek aan Belevingscentrum Sven Nys Cycling Center (toegankelijk tijdens openingsuren)

Aanbod toegankelijk voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. Een avontuurlijke uitstap naar de Balenberg met je partner, gezin, vrienden of familie!

WANNEER KAN IK DIT PLANNEN? 

Vanaf 2 deelnemers:

STOERE BOSSPORT-DAG: Elke 1ste woensdag van de maand in mei, juni en september én tijdens de zomervakantie op vaste zaterdagen is het mogelijk om de stoere bossporten te reserveren vanaf 2 personen. 

Geplande dagen 2022: 04/05 - 08/06 - 09/07 - 23/07 - 06/08 - 20/08 - 07/09*

  • Basispakket: 14u - 15u30: Boomklimmen OF Offroad-initiatie + Drankje (+ bezoek aan Belevingscentrum)
  • Volledig pakket: 14u - 16u30: Boomklimmen OF Offroad-initiatie + BMX + Drankje (+ bezoek aan Belevingscentrum)

Vanaf 10 deelnemers:

Op de vaste Stoere Bossport dagen op vast tijdstip (zie hierboven). 

Tijdens elk ander weekend of tijdens de week met vrije keuze voor het startuur op voorwaarde dat onze planning het toelaat (op maat)*

* OPGELET: Deze activiteit dient altijd  minstens 24u op voorhand gereserveerd te worden! 

WAT KOST DIT PAKKET? 

De Stoere bossporten zijn toegankelijk voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar.

1) Stoere Bossporten met Boomklimmen

Prijs Basispakket: € 26,00 per persoon

De prijs omvat het Boomklimmen met het nodige materiaal en begeleiding (90min.)+ Een bon voor een drankje in het café + Bezoek aan het Belevingscentrum + Gebruik sanitair en kleedkamers met lockers

Prijs Volledig pakket: € 35,00 per persoon

De prijs omvat het Boomklimmen met het nodige materiaal en begeleiding (90min.) + De huur van een BMX met veiligheidsuitrusting en gebruik parcours (60min.) + Een bon voor een drankje in het café + Bezoek aan het Belevingscentrum + Gebruik sanitair en kleedkamers met lockers

2) Stoere Bossporten met Offroad-initiatie

Prijs Basispakket: € 90,00 per persoon

De prijs omvat de Offroad-initiatie met huur van Mountainbike of Cyclecross, helm en begeleiding van instructeur Sven Nys Cycling Center (90min.)+ Een bon voor een drankje in het café + Bezoek aan het Belevingscentrum + Gebruik sanitair en kleedkamers met lockers

Prijs Volledig pakket: € 99,00 per persoon

De prijs omvat de Offroad-initiatie met huur Mountainbike of Cyclecross, helm en begeleiding van instructeur Sven Nys Cycling Center (90min.) + De huur van een BMX met veiligheidsuitrusting en gebruik parcours (60min.) + Een bon voor een drankje in het café + Bezoek aan het Belevingscentrum + Gebruik sanitair en kleedkamers met lockers

NO-SHOW GARANTIE

Kan jij of een van je vrienden of gezinsleden toch niet deelnemen op de dag van de activiteit door ziekte of onvoorziene omstandigheden? Het kan iedereen wel eens overkomen!

The Shelter biedt voor de groep "individueel, vrienden, familie & verenigingen" TERUGBETALING bij afwezigheid van deelnemers op de dag van de activiteit zonder extra kosten!

No-Show Garantie: terugbetaling tot maximum 10% van het aantal deelnemers.

Vb. Een groep van 15 deelnemers, waarbij 1 deelnemer niet aanwezig kan zijn. In dit geval wordt het betaalde bedrag voor de activiteit van de deelnemer terugbetaald.

Meer informatie over deze garantie in onze algemene voorwaarden.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Klik hier om de praktische zaken te lezen!

Stoere Bossporten

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x