Oriëntatieloop

Oriëntatieloop

Algemeen

Algemene informatie

Oriënteren in het midden van de Dijlevallei, een actieve teamactiviteit die enkel tot een goed einde kan gebracht worden door samenwerking tussen jou en je teamgenoten. Avontuur gegarandeerd!

STARTPUNT &  EINDPUNT: The Shelter, Stationsstraat 13, 3060 Korbeek-Dijle

Een avontuurlijke zoektocht met instructies en opdrachten voor kinderen in het natuurgebied de Doode Bemde. De tocht neemt zo'n 2 uur en 30 minuten.  Bij groepen vanaf 20 deelnemers worden ze opgedeeld in teams die tegen elkaar strijden voor de overwinning. (minimumleeftijd 6 jaar)

Wanneer kan ik deze activiteit plannen?


Wij zijn van 29 oktober 2018 tem vrijdag 5 april 2019 in wintersluiting. Tijdens deze periode is het niet mogelijk om een activiteit te reserveren. Vanaf zaterdag 6 april 2019 starten wij aan ons seizoen en kan er opnieuw gereserveerd worden! 

Opgelet: Je kan tijdens de wintersluiting wél reservaties maken via onze website als je alvast je activiteit wil vastleggen voor 2019! 


Individueel en groepen onder de 10 deelnemers:

Enkel mogelijk indien je kan aansluiten bij een groep met meer dan 10 deelnemers.

Groepen met meer dan 10 deelnemers:

Tijdens het weekend of tijdens de week met vrije keuze voor het startuur.

Prijs

Wat kost deze activiteit?

  • Prijs per deelnemer: € 10,00
  • Groepen vanaf 20 deelnemers: € 9,00
  • Groepen vanaf 50 deelnemers: € 8,00

No-Show Garantie

Kan jij of een van je vrienden niet deelnemen op de dag van de activiteit door ziekte of onvoorziene omstandigheden? Het kan iedereen wel eens overkomen!

The Shelter biedt voor de groep "Verjaardagsfeestje" TERUGBETALING bij afwezigheid van deelnemers op de dag van de activiteit zonder extra kosten!

No-Show Garantie: terugbetaling tot maximum 10% van het aantal deelnemers.

Vb. Een groep van 10 deelnemers, waarbij 1 deelnemer niet aanwezig kan zijn. In dit geval wordt het betaalde bedrag voor de activiteit van de deelnemer terugbetaald.

Meer informatie over deze garantie in onze algemene voorwaarden.

Praktische zaken

Wat moet ik weten en voorzien voor deze activiteit?