Café & Terras

The Shelter

Elke zaterdag en zondag tijdens het seizoen ben je welkom op ons terras met uitzicht op de Dijle. We bieden een waaier van drankjes en hapjes aan. Je vindt op onze kaart ook een aantal streekbieren, ijsjes, huisgemaakte dagsoep en een lekkere boerenboterham.

Ook grote groepen zijn van harte welkom op ons terras maar we raden wel aan om op voorhand even contact op te nemen voor een reservatie, zodat we jullie zeker een mooi plaatsje kunnen aanbieden op ons terras!

Groepen vanaf 10 personen kunnen in combinatie met een activiteit kiezen voor een maaltijd. Hierover vind je meer via deze pagina.

Opgelet: wij hebben geen Bancontact of Visa, enkel contante (cash) betaling mogelijk.

 

Wanneer is het café geopend?

Het café en terras zijn geopend vanaf de paasvakantie tot eind oktober op zaterdag en zondag en een aantal officiële feestdagen.

  • Hoogseizoen: 12u tot 19u (april - mei / mid juli tot mid augustus / mid september tot oktober)
  • Laagseizoen 12u tot 18u (juni - mid juli / mid augustus tot mid september)

Geopend op volgende officiële feestdagen: dinsdag 1 mei 2018 (Feest van de Arbeid),  donderdag 10 mei 2018 (OLV Hemelvaart) & maandag 21 mei (Pinkstermaandag).

 

Waar ligt het café?

De adresgegevens vind je bij onze contactinformatie.

 

Activiteiten ter plaatse ? 

Ontdek de Dijlevallei van op de Dijle! Neem een kijkje voor al onze activiteiten via deze pagina 

NIEUW! Ontdek onze BOULDERKLIMMUUR die toegankelijk is tijdens de openingsuren van het café en terras! Lees er alles over via deze pagina

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x