Bouw + afvaart vlot van Korbeek-Dijle tot Heverlee

Bouw + afvaart vlot van Korbeek-Dijle tot Heverlee

Je eigen vlot bouwen en daarmee afvaren vraagt heel wat teamwork. Het bouwen van de vlotten gebeurd op de terreinen van The Shelter. De afvaart start in Korbeek-Dijle en eindigt in Heverlee, net voor het kasteel van Arenberg.  

STARTPUNT: The Shelter, Stationsstraat 13, 3060 Korbeek-Dijle

EINDPUNT: Celestijnenlaan 100, 3001 Heverlee (aan de brug over de Dijle)

Bij de start van de activiteit krijg je een korte uitleg over de bouw van een vlot. Je bouwt samen met je team je eigen vlot met het voorziene materiaal en dat breek je na de afvaart af alvorens terug te keren. Op een vlot kan je met minimum 3 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers per vlot kan oplopen tot zelfs 12 deelnemers! De activiteit neemt ongeveer 4 uur. De opbouw van een vlot neemt ongeveer 1 uur en 30 minuten en de afvaart ongeveer 2 uur en 30 minuten en loopt over een traject van 6,5 kilometer. (minimumleeftijd 8 jaar maar 10 jaar is aangeraden)

 

Screen_Shot_2015-12-07_at_15.36_.21_.png

 

Hoe keer ik terug na de afvaart?

Terugkeren van Heverlee naar The Shelter is mogelijk per Kickbike, te voet, met eigen vervoer of het openbaar vervoer.  Het is zeker niet verplicht om terug te keren, je kan vanaf het eindpunt je eigen weg gaan. Klik hier voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden!

 

Wanneer kan ik deze activiteit plannen?

De activiteit kan zowel in de week als tijdens het weekend gepland worden.

Tijdens de week heb je vrije keuze in het startuur, tijdens het weekend kan je kiezen uit 10u, 13u of 16u om de activiteit te starten. 

 

Wat kost deze activiteit?

Afvaart

Prijs per deelnemer: € 17,00

Afvaart + Kickbike

Prijs per deelnemer: € 22,00

Groepen vanaf 50 deelnemers: PRIJS OP AANVRAAG

Per 10 deelnemende leerlingen kan er een begeleider (of leerkracht) gratis deelnemen aan de activiteit! (bv. 30 leerlingen = 3 begeleiders gratis)

 

Wat moet ik weten en voorzien voor deze activiteit?

Klik hier om de praktische zaken te lezen!