Sport & Pleinspelen - S

Sport & Pleinspelen - S

Algemeen

Algemeen

Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit die goed te combineren is met een afvaart van de Dijle? Sport&Pleinspelen omvatten een aantal actieve spelen waarbij de leerlingen zich kunnen uitleven met hun team in het midden van de prachtige Dijlevallei. 

Deze activiteit kan volledig op maat aangepast worden naargelang de tijdslimiet en groepsvoorkeur. Maak keuze uit een aantal spelen en voeg deze toe aan jouw sportdag aansluitend bij een afvaart van de Dijle. (minimumleeftijd 8 jaar)

Een aanbod met onder andere Voetbal, Frisbee, Honkbal, Bouldermuurklimmen, Balansparcours, ...

Wanneer kan ik deze activiteit plannen?


Wij zijn van 29 oktober 2018 tem vrijdag 5 april 2019 in wintersluiting. Tijdens deze periode is het niet mogelijk om een activiteit te reserveren. Vanaf zaterdag 6 april 2019 starten wij aan ons seizoen en kan er opnieuw gereserveerd worden! 

Opgelet: Je kan tijdens de wintersluiting wél reservaties maken via onze website als je alvast je activiteit wil vastleggen voor 2019! 


De activiteit kan enkel gepland worden in combinatie met een afvaart uit het aanbod voor scholen en is enkel voor groepen vanaf 20 deelnemers mogelijk. 

De activiteit kan zowel in de week als in het weekend gepland worden. 

Tijdens de week heb je vrije keuze in het startuur, tijdens het weekend kan je kiezen uit 10u, 13u of 16u om de activiteit te starten.

Prijs

Wat kost deze activiteit?

In combinatie met een afvaart en vanaf 20 deelnemers: 

Prijs per deelnemer: PRIJS OP AANVRAAG

Per 10 deelnemende leerlingen kan er een begeleider (of leerkracht) gratis deelnemen aan de activiteit! (bv. 30 leerlingen = 3 begeleiders gratis)