Voorstellingen

Voorstellingen

Neem deel aan GRATIS voorstellingen van onze partners over hun favoriete outdoor-onderwerpen op zaterdag tussen 15u30 en 18u in de grote zaal! 

Aanbod

No Place like outside is een Belgische blog met verhalen en ervaringen over avontuurlijke trektochten, wandelroutes en outdoormateriaal voor elke (beginnende) outdoorliefhebber. 

  • Sessie: "Hoe begin ik aan een meerdaagse tocht? Wat zijn de DO's en DON'T's voor beginnende wandelaars?" Wouter, avonturier en ervaringsdeskundige, zet ze graag op een rij tijdens zijn voorstelling! 

Sessie: 15u30 - 15u55

 

De Pasar GPS afdeling is een enthousiaste groep wandelaars en GPS-gebruikers die hun kennis en ervaring willen delen. Ze zijn onderdeel van Pasar vzw en bieden een informatieve voorstelling op het event: 

  • Sessie rond "het GPS toestel: Wat zijn de verschillende soorten GPS-toestellen? Wat kan doen met zo’n toestel? Waarop letten bij de aankoop van een wandel-GPS?"

Sessie: 16u - 16u30

Vragen na de sessie? De vertegenwoordigers zijn na de sessie beschikbaar aan hun infostand voor vragen!  

 

MTB Experience biedt mountainbiketrainingen gericht op het aanleren en verbeteren van technische vaardigheden in elk terrein. Onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs krijg je inzicht in de betere beheersing van je MTB in allerlei omstandigheden. Zowel beginnende en gevorderde rijders kunnen deelnemen aan deze trainingen die het hele jaar door georganiseerd worden in binnen- en buitenland! 

  • Sessie: "Iedereen kan fietsen, maar wat is dan de meerwaarde van een techniektraining?" Renaat, instructeur van MTB Experience, licht de meest gestelde vraag rond de training toe en laat je proeven van de mogelijkheden die zijn, en binnenkort jouw, favoriete sport te bieden heeft.  

Sessie: 16u35 - 17u05

 

G-Outdoor Event heeft als doel G-sporters een kijkje te laten nemen in de outdoor sportwereld en sporten aan te bieden die iets "extremer" zijn dan de traditionele sporten. Samen met hun familie kunnen ze proeven van diverse outdoorsporten als kanovaren, hoogteparcours, Kickbiken, Archery Tag en nog veel meer! 

  • Sessie: “Hoe maken we outdoor sporten toegankelijk voor sporters met een functionele beperking?” Dit was de vraag die twee derdejaarsstudenten Lichamelijk opvoeding – Bewegingsrecreatie van de Karel de Grote Hogeschool zich stelden aan de start van hun bachelorproef. Bert stelt graag hun evenement voor dat doorgaat op zaterdag 28 april 2018. (meer info: https://www.facebook.com/GoutdoorEvent) 

Sessie: 17u10 - 17u25

 

Frans Claes behoort tot de wereldtop in de mountainbike marathon discipline. Hij was Belgisch kampioen XC Marathon 2015 & 2016 en behaalde afgelopen jaar de 10e plaats tijdens de Cape Epic 2017 en de 1ste plaats in de World Series Marathon Ranking 2017. 

  • Sessie: "Professioneel mountainbiken en veganist, wie is Frans Claes?" Frans stelt zichzelf voor en laat jullie de professionele wereld van het mountainbiken ontdekken! 

Sessie: 17u30 - 18u

 

The Shelter
Stationsstraat 13
3060 Korbeek-Dijle

info@theshelter.be
T 016 48 75 71
Privacy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x