Gravelbike Scott Speedster 30

Hou je van buitensporten en dat liefst nog met de fiets? Huur een Gravelbike voor een dagje avontuur op gravelwegen en in de velden. Een uitdaging die je alleen of samen met vrienden kan aangaan! 

Hoe kan ik een Gravelbike huren?

Je kan een Gravelbike huren om ter plaatse (vanaf The Shelter) of wij voorzien verhuur van gravelbikes op verplaatsing . Ophalen en terugbrengen gebeurt op afgesproken tijdstippen binnen de voorziene huurperiode.

Als je voor de huur ter plaatse kiest is het mogelijk om je auto achter te laten op de parking van The Shelter en kan je eveneens het sanitair en de kleedkamers gebruiken voor en na je rit (maximum 30 minuten).

Eventueel vervoer van en naar een locatie moet zelf gedaan worden of kan tegen een transportkost geleverd worden op locatie. Aanhangwagens worden niet verhuurd. 

OPGELET: In perioden van hevige regenval met zeer modderig terrein worden Gravelbikes niet verhuurd.

Gravelbike en extra materiaal huren: 

Eigenschappen Gravelbike

  • Merk: Gravelbike Scott Speedster 30
  • Beschikbaar in framemaat Extra small tot Extra Large (lichaamslengte: 1m50 tot 2m10) 
  • Standaardpedalen (flat-pedals)

Indien je over klikpedalen beschikt, kunnen deze gemonteerd worden voor vertrek.

Het is ten zeerste aangeraden een FIETSHELM te dragen tijdens het biken. Als je zelf geen fietshelm ter beschikking hebt, kan je deze huren bij de Gravelbike.

Je kan ook een REPARATIEKIT verkrijgen om kleine reparaties (zoals een lekke band) uit te voeren tijdens de huurperiode. Voor het verkrijgen van een reparatiekit dient er een waarborg betaald te worden. Indien je de reparatiekit terugbrengt in originele staat, wordt de volledige waarborg terugbetaald. Indien je de binnenband moet vervangen tijdens de rit omwille van lekrijden, wordt deze aangerekend doormiddel van het inhouden van een gedeelte van de waarborg.

 Opgelet: Pechverhelping onderweg is niet inbegrepen! 

Waar kan ik een route vinden om te rijden?

Als je graag routes wil zoeken in de buurt van The Shelter, kan je via deze link de verschillende routes raadplegen. Voor routes hier in de buurt zoem je in op Leuven, Overijse, Oud-Heverlee en Bertem.

Bij het huren van een Gravelbike kan er een GPS toestel gehuurd worden. Indien je graag een GPS toestel wenst, dien je dit bij reservatie te vermelden. De huur is inclusief standaardroutes op de GPS, bevestiging voor op het Gravelbikestuur en batterijen.

Wat kost het om een Gravelbike te huren?  


HUUR
TIMING
GRAVELBIKEFIETSHELMREPARATIEKITGPS-TOESTEL
HELE DAG
9u tot 17u
€ 50,00
€ 3,00
Bij gebruik binnenband + drukpatroon € 12,00
€ 12,00

De huurperiode kan naar eigen wens ingekort worden, de prijs is echter onveranderlijk. Indien de timing van de halve dag overschreden wordt (+4u), dient de huurder de meerprijs te betalen voor een hele dag.THE SHELTER< 10 KM VAN THE SHELTER> 10 KM VAN THE SHELTER
LEVERINGSKOSTENGRATIS€ 30,00/ritOP AANVRAAG


Screen_Shot_2015-12-07_at_15.36_.21_.png

Gravelbike Scott Speedster 30

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x