Organisatie

Wie zijn we?

We opende onze deuren als familiebedrijf in 2011 en groeide intussen uit tot een van de grootste buitensportondernemingen in Vlaams-Brabant. In een warme familiale sfeer zijn we een werk-thuis voor sportieve medewerkers die instaan voor de organisatie van activiteiten, het ontvangst, de begeleiding en ondersteuning van klanten voor een onvergetelijke outdoor-ervaring! 


Wat doen we?

Outdoorsporten, dat is onze passie. Gevestigd op onze unieke locatie aan de Dijle bieden we kwalitatieve, op maat gemaakte en safety-approved activiteiten aan. Of je nu een echte waterrat bent en kiest voor een ontspannende afvaart in onze kano’s of eerder kiest voor een avontuur op twee wielen, ons team staat klaar om je te begeleiden every paddle of the way!

Ontdek de Dijle en Demer per driezitkano, tienzitkano of Stand-Up-Paddleboard. Op zoek naar meer uitdaging op het water? Met je zelfgebouwd vlot is het gegarandeerd avontuur op de Dijle.

Hebben je kids niet genoeg aan één activiteit? Schrijf ze dan in voor één van onze knotsgekke sportkampen tijdens de schoolvakanties.

Ben je beginner in mountainbiken of heb je al ervaring? Dan zijn onze trainingen van de MTB Experience perfect voor jou! Ontdek onze trainingen voor zowel beginners als gevorderden in binnen- en buitenland! Eens proeven van de sport? Huur een mountainbike en ga op avontuur!

Als jeugdbeweging, school of bedrijf nog op zoek naar een unieke teamactiviteit? Of wil je je zoon of dochter verwennen met een origineel verjaardagsfeestje? Ook voor groepen hebben we een aanbod. Neem zeker contact met ons op om de dag helemaal af te stemmen op jullie wensen en behoeften. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Doe je het liever wat rustiger aan of nog even zin om te ontspannen na de activiteit? Geniet van een verfrissend drankje en een lekkere versnapering  op ons terras.

Waarvoor staan we?

1. Service

We bieden persoonlijke service voor, tijdens en na de activiteit: we werken op maat, denken mee met de klant voor de organisatie van activiteiten, begeleiden hen van start tot einde en zijn steeds beschikbaar voor vragen of bij problemen. 

2. Kwaliteit

Kwaliteit staat boven kwantiteit: niet het aantal deelnemers, maar wel het aanbieden van kwaliteitsvolle activiteiten met persoonlijke begeleiding is de focus van onze onderneming.

3. Veiligheid

Als buitensportonderneming dragen we veiligheid hoog in het vaandel. Als lid van de Belgische Federatie voor Natuursport Ondernemingen behaalden we in 2018 het door de overheid erkende veiligheidslabel. Het veiligheidslabel staat garant voor een professionele veiligheidsstructuur, een team opgeleide en ervaren begeleiders en een volledig uitgewerkt veiligheidsprotocol.Organisatie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x