Kajak-Kano Kamp

Is jouw zoon of dochter een echte waterrat? Zouden ze graag het kanovaren en kajakken ontdekken? Schrijf ze dan in voor het Kajak-Kano Kamp van The Shelter! 

Onder leiding van ervaren instructeurs leren ze de basisbeginselen van het kanovaren en kajakken op verschillende rivieren en kanalen. Een week met vaartechnieken aanleren, de omgeving en het water ontdekken, spelvormen op het water en nog veel meer! 

Voor het zesde jaar op rij kunnen ze deelnemen aan het Kajak-Kano Kamp voor jongeren van 12 tot 16 jaar. 

Wanneer gaat dit kamp door?
  • Maandag 21 augustus tot vrijdag 25 augustus 2023
Hoe worden ze georganiseerd en wat is de kostprijs?

Dit kamp gaat overdag door van maandag tot vrijdag. We starten de dag om 9u en eindigen om 16u. Er is GRATIS voor- en naopvang voorzien van 8u tot 9u en van 16u tot 17u. 

Opgelet: het kamp gaat ook door op officiële feestdagen!  

Er zijn 3 pauzes voorzien tijdens de dag. In de voormiddag en de namiddag een pauze van een kwartier en tijdens de middag een uur. De deelnemers brengen hun eigen lunchpakket met koekjes en drankjes mee.

Er is een mogelijkheid om drank of kleine snacks aan te kopen bij The Shelter. De drankkaarten kunnen tijdens het kamp ‘s ochtends aangekocht worden.

Deelnemers dienen hun eigen WETSUIT (neopreen) mee te brengen voor deelname aan dit kamp. Deze zijn te vinden in sportwinkels met een zwemafdeling.

INBEGREPEN in het kamp: 

  • BEGELEIDING tijdens alle activiteiten door ervaren monitors 
  • ALLE OUTDOORACTIVITEITEN in het voorziene programma
  • CADEAUTJE op het einde van het kamp 
  • VOOR- & NAOPVANG tijdens de hele week 

Prijs voor een week: € 215,00 per deelnemer

Niet inbegrepen: Wetsuit - Lunch, snacks en dranken (mogelijkheid tot aankoop van drankkaart) - Persoonlijke Ongevallenverzekering (meer info

Schrijf je zoon of dochter in voor 02/01/2023 voor een of meerdere kampen en ontvang € 5,00 korting op elke inschrijving! 

Wat als het kamp niet kan doorgaan omwille van COVID-19 maatregelen? 

Indien een kamp niet kan plaatsvinden, krijg je voor elke inschrijving een voucher ter waarde van het betaalde bedrag. Deze voucher kan je gebruiken voor de inschrijving in een ander kamp (met nog vrije plaatsen) in de daaropvolgende vakantieperiode(s) van 2023 of het daaropvolgende jaar 2024 tot een jaar na de originele inschrijvingsdatum.  

Je kan met deze voucher kiezen uit het volledige aanbod kampen, deze hangt dus niet vast aan één themakamp. BIJVOORBEELD: Indien je 10-jarige zoon ingeschreven is voor een MTB for Kids Basecamp in de paasvakantie, maar dit dient geannuleerd te worden naar aanleiding van de COVID-19 maatregelen, kan je hem inschrijven voor het hetzelfde kamp of het Piraten van de Dijle kamp tijdens de zomervakantie 2023.

Opgelet: Indien het nieuwe kamp in een hogere prijscategorie valt, dient het verschil bij betaald te worden. Indien het nieuwe kamp in een lagere prijscategorie valt wordt het verschil terugbetaald. 

Kajak-Kano Kamp

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x