Kajak-Kano Kamp

Is jouw zoon of dochter een echte waterrat? Zouden ze graag het kanovaren en kajakken ontdekken? Schrijf ze dan in voor het Kajak-Kano Kamp van The Shelter! 

Onder leiding van ervaren instructeurs leren ze de basisbeginselen van het kanovaren en kajakken op verschillende rivieren en kanalen. Een week met vaartechnieken aanleren, de omgeving en het water ontdekken, spelvormen op het water en nog veel meer! 

Voor het zesde jaar op rij kunnen ze deelnemen aan het Kajak-Kano Kamp voor jongeren van 12 tot 16 jaar. 

Wanneer gaat dit kamp door?
  • Maandag 26 augustus tot vrijdag 30 augustus 2024
Hoe worden ze georganiseerd en wat is de kostprijs?

Dit kamp gaat overdag door van maandag tot vrijdag. We starten de dag om 9u en eindigen om 16u. Er is GRATIS voor- en naopvang voorzien van 8u tot 9u en van 16u tot 17u. 

Opgelet: het kamp gaat ook door op officiële feestdagen!  

Er zijn 3 pauzes voorzien tijdens de dag. In de voormiddag en de namiddag een pauze van een kwartier en tijdens de middag een uur. De deelnemers brengen hun eigen lunchpakket met koekjes en drankjes mee.

Er is een mogelijkheid om drank of kleine snacks aan te kopen bij The Shelter. De drankkaarten kunnen voor aanvang van het kamp worden aangekocht.

Deelnemers dienen hun eigen WETSUIT (neopreen) mee te brengen voor deelname aan dit kamp. Deze zijn te vinden in sportwinkels met een zwemafdeling.

INBEGREPEN in het kamp: 

  • BEGELEIDING tijdens alle activiteiten door ervaren monitors 
  • ALLE OUTDOORACTIVITEITEN in het voorziene programma
  • CADEAUTJE op het einde van het kamp 
  • VOOR- & NAOPVANG tijdens de hele week 

Prijs voor een week: € 235,00 per deelnemer

Niet inbegrepen: Wetsuit - Lunch, snacks en dranken (mogelijkheid tot aankoop van drankkaart) - Persoonlijke Ongevallenverzekering (meer info

Schrijf je zoon of dochter in voor 31/12/2023 en krijg € 10,00 korting.

Kajak-Kano Kamp

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x