MTB Experience Club

Wie zijn wij en wat doen wij? 

De MTB Experience Club is een actieve club voor iedereen die graag met de mountainbike rijdt. We bestaan uit twee clubwerkingen: de MTB Experience Adults en de MTB Experience Kids. 

Met de volwassenen komen we elke week op zondag samen voor een zelfgekozen rit. Wij rijden zowel toertochten als zelfgemaakte ritten vanaf onze basislocatie in Korbeek-Dijle of op locaties in heel België. 

Naast onze rit op zondag nemen we deel aan mountainbikevakanties en weekends met onze leden en plannen andere activiteiten gerelateerd met deze fantastische sport!  

Voor de kinderen organiseren we wekelijks een training op zaterdag onder leiding van ervaren monitors. We starten onze tochten vanaf onze basislocatie in Korbeek-Dijle en focussen zowel op de conditietraining als het aanleren van techniek op de mountainbike. 

Bekijk ook zeker ons clubreglement en voorwaarden, zo ben je zeker op de hoogte van alle afspraken en voorwaarden.

Waar kan je ons vinden?

Onze vaste basislocatie is gesitueerd in The Shelter in Korbeek-Dijle. Midden in de Dijlevallei en nog geen 3 km van het Meerdaalwoud. De ideale mountainbiketrails zijn dus nooit veraf. 

De afritten van de E40 en de E314 liggen op enkele kilometers hier vandaan. The Shelter is ook bereikbaar met de bus of trein vanuit Leuven station. 

Rijd je binnenkort mee in onze clubkledij? 

In de loop van 2024 zal er clubkledij te koop zijn voor alle leden. Meer informatie ontvang je hierover in de loop van de lente 2024.  

Deelnemen aan extra activiteiten als lid?  

Tijdens het jaar kan je als lid deelnemen aan extra activiteiten georganiseerd door de club. Zo organiseren we jaarlijks onze club BBQ en verjaardagsrit, doen we avondritten en plannen we elk jaar mountainbikeweekends en vakanties.

Meer informatie hierover ontvang je aan het begin van 2024.

Wat houdt het lidmaatschap in? 

Naast deelname aan onze wekelijkse ritten ben je als lid van onze club automatisch ingeschreven als lid van de fietsfederatie Cycling Vlaanderen en geniet je van tal van voordelen zoals een 24/7 verzekering. Ontdek alle voordelen op hun website

Meer informatie over het lidmaatschap vind je per clubwerking!  

Hoe contacteer je ons en blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes? 

Ons contacteren kan via: mtbexperienceclub@gmail.com 

MTB Experience Club - Stationsstraat 13, 3060 Korbeek-Dijle 

De laatste nieuwtjes en de wekelijkse ritten voor de MTB Experience Adults clubwerking worden gecommuniceerd via de WhatsApp-groep. Hieraan wordt je (indien gewenst) toegevoegd nadat je je hebt geregistreerd als lid van de club.

Voor de MTB Experience Kids clubwerking wordt informatie gecommuniceerd via email naar de ouders van de leden. Daarnaast wordt er ook een telefoonnummer doorgegeven van de begeleidende monitors zodat ouders hen kunnen bereiken voor vragen of melding van afwezigheid. 

MTB Experience Club

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x