MTB Experience Club - ADULTS

De MTB Experience Adults clubwerking is onderdeel van de MTB Experience Club. 

Als actieve leden van de club kunnen mountainbikers deelnemen aan de wekelijkse ritten. We bouwen we samen aan onze fietsconditie en techniek tijdens avontuurlijke tochten door bossen en velden. Gedurende de ritten staat het plezier van de sport centraal. 

Het is ook mogelijk om in te schrijven als passief lid van de club. In dat geval kan er niet deelgenomen aan de wekelijkse ritten maar wel net zoals de actieve leden verzekerd door de fietsfederatie Cycling Vlaanderen. Zo kunnen mountainbikers verzekerd genieten van deze fantastische sport! 

De club is toegankelijk voor volwassenen vanaf 18 jaar. Jongeren van 13 tot 18 jaar kunnen aansluiten bij de groep indien zij vergezeld zijn van een volwassen gezinslid. 

Bekijk ook zeker ons clubreglement en voorwaarden, zo ben je zeker op de hoogte van alle afspraken en voorwaarden.

Hoe ziet de werking van de club eruit voor actieve leden? 

De wekelijkse rit gaat door op zondag gedurende het hele jaar. Het start- en einduur van onze ritten is afhankelijk van het aantal kilometers, de samenstelling van de groep, de weersomstandigheden en het beoogde doel van de voorziene rit.

Daarnaast bieden we met de clubwerking mogelijkheid aan om deel te nemen aan MTB-weekends, MTB-vakanties en extra activiteiten gedurende het clubjaar aan voordelige tarieven.  

We combineren verschillende mountainbike disciplines en een plezante groepssfeer staat centraal in onze club. 

Waar gaan de clubritten door voor actieve leden?

De basis van de club is gelegen nabij Leuven. We starten onze basisritten vanaf de locatie van The Shelter in Korbeek-Dijle en ontdekken de omgeving van de Dijlevallei en Meerdaalwoud. In The Shelter kan er gebruik gemaakt worden van de privé-parking, er zijn kleedkamers en het sanitair beschikbaar en er is mogelijkheid om mountainbikes af te spuiten na de rit.

Naast de basisritten wijken we regelmatig uit naar de Ardennen, de Kempen, de Demervallei of het Zoniënwoud. 

Mountainbikers dienen hun eigen mountainbike te voorzien en het dragen van een helm is verplicht om te kunnen deelnemen. 

Wat kost het lidmaatschap?

Lidmaatschap voor ACTIEVE leden JANUARI - DECEMBER 2024: 

INBEGREPEN in het MTB Experience Adults lidmaatschap: 

  • DEELNAME aan elke geplande rit in het voorziene werkjaar
  • LIDMAATSCHAP (recreatief) bij de fietsfederatie Cycling Vlaanderen met VERZEKERING inbegrepen
  • GEBRUIK van VOORZIENINGEN: kleedkamers, sanitair en afspuitstand voor mountainbikes in The Shelter
  • DEELNAME aan extra activiteiten, reizen en weekends tegen voordelige tarieven

Prijs voor een jaar: € 60,00 per mountainbiker*

Niet inbegrepen: Een mountainbike en uitrusting - Snacks en dranken tijdens de ritten - Extra activiteiten van de clubwerking tijdens het werkjaar - cluboutfit - 

*Sluit je aan als gezin bij de club? Dan komt de prijs voor een jaar als actieve leden op € 65,00 per gezin! Geldig voor minstens 2 personen van eenzelfde gezin (verblijf op zelfde adres). 

Lidmaatschap voor PASSIEVE leden JANUARI - DECEMBER 2024: 

INBEGREPEN in het MTB Experience Adults lidmaatschap: 

  • LIDMAATSCHAP (recreatief) bij de fietsfederatie Cycling Vlaanderen met VERZEKERING inbegrepen
  • DEELNAME aan extra activiteiten, reizen en weekends tegen voordelige tarieven

Prijs voor een jaar: € 45,00 per mountainbiker*

Niet inbegrepen: Deelname als actief lid van de club - Extra activiteiten van de clubwerking tijdens het werkjaar - cluboutfit - 

*Sluit je aan als gezin bij de club? Dan komt de prijs voor een jaar als passieve leden op € 50,00 per gezin! Geldig voor minstens 2 personen van eenzelfde gezin (verblijf op zelfde adres).

Wanneer start het lidmaatschap en hoe ziet de rittenkalender van 2024 er uit?

Het jaarlijks lidmaatschap van de MTB Experience Adults clubwerking voor actieve en passieve leden loopt van januari tot december. Ontdek onze jaarkalender 2024 binnenkort!.

Als actief lid kan je deelnemen aan de wekelijkse ritten op zondag. Minstens een week voor de wekelijkse rit wordt de locatie en het startuur bekend gemaakt van de volgende rit via de WhatsApp groep. Eigen ideeën voor de wekelijkse ritten zijn altijd welkom! 

MTB Experience Club - ADULTS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x