MTB for Kids Basecamp

Zijn je kinderen echte fietsers? Hebben ze sinds kort het mountainbiken ontdekt maar kunnen ze wat techniektraining gebruiken en zouden ze ook graag tochten rijden? Het kan allemaal tijdens het MTB for Kids Basecamp in Korbeek-Dijle! 

Onder leiding van ervaren mountainbike-instructeurs beleven ze een week met techniektrainingen, tochten in de bossen en velden, mountainbikeparcours en nog veel meer! Een avontuurlijk en sportief kamp voor jongens en meisjes van 8 tot 16 jaar. 

Dit kamp wordt elk jaar georganiseerd en dat al voor het twaalfde jaar op rij! 

Wanneer gaat dit kamp door?
  • Maandag 8 april tot vrijdag 12 april 2024
  • Maandag 15 juli tot vrijdag 19 juli 2024
  • Maandag 26 augustus tot vrijdag 30 augustus 2024
Hoe worden ze georganiseerd en wat is de kostprijs?

Dit kamp gaat overdag door van maandag tot vrijdag. We starten de dag om 9u00 en eindigen om 16u00. Er is GRATIS voor- en naopvang voorzien van 8u00 tot 9u00 en van 16u00 tot 17u00.

Opgelet: het kamp gaat ook door op officiële feestdagen! 

Er zijn 3 pauzes voorzien tijdens de dag. In de voormiddag en de namiddag een pauze van een kwartier en tijdens de middag een uur. De mountainbikers brengen hun eigen lunchpakket met koekjes en drankjes mee. 

Er is een mogelijkheid om drank of kleine snacks aan te kopen bij The Shelter. De drankkaarten kunnen voor het kamp worden aangekocht.

Mountainbikers dienen hun eigen MOUNTAINBIKE mee te brengen voor deelname aan dit kamp.  

INBEGREPEN in het kamp: 

  • BEGELEIDING voor, tijdens en na het mountainbiken van ervaren mountainbike-instructeurs
  • EXTRA OUTDOORACTIVITEITEN ter plaatse 
  • CADEAUTJE op het einde van het kamp 
  • VOOR- & NAOPVANG gedurende de hele week 
  • TECHNISCHE ONDERSTEUNING voor mountainbikes en BIJSTAND voor deelnemers 

Prijs voor een week: € 195,00 per mountainbiker

Niet inbegrepen: Een mountainbike - Lunch, snacks en dranken (mogelijkheid tot aankoop van drankkaart) - Persoonlijke Ongevallenverzekering (meer info)  

Schrijf je zoon of dochter in voor 31/12/2023 en ontvang € 10,00 korting.

Meer dan alleen mountainbiken tijdens de vakantie? 

Ontdek de MTB Experience Kids clubwerking van de MTB Experience Club, partner van The Shelter. 

Als actieve leden van de club kunnen de jonge mountainbikers deelnemen aan de wekelijkse training. De club werkt samen aan hun fietsconditie en techniek tijdens avontuurlijke tochten door bossen en velden. Gedurende de ritten maken ze de leden vertrouwd met de belangrijke basisvaardigheden van het mountainbiken en staat het plezier van de sport centraal. 

De ervaren monitoren begeleiden de groep elke week op een veilige manier in het terrein en geven hun kennis door aan de deelnemers zodat ze geleidelijk aan ervaring en zelfvertrouwen met de mountainbike opbouwen.

De club is aangesloten bij Cycling Vlaanderen, hierdoor zijn de jonge mountainbikers ook aangesloten als lid bij deze federatie en genieten ze van alle voordelen waaronder een ongevallenverzekering! 

Ontdek er alles over >>

MTB for Kids Basecamp

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x