Zaal & hangaar

De zaal bevindt zich in de grote schuur van The Shelter. De zaal heeft een houten vloer en een open houten gebinte in het dak, wat de zaal een authentieke sfeer geeft. Achteraan in onze zaal vind je de grote toog, een Vikingschip versierd met een houten drakenhoofd.

De zaal wordt tijdens het weekend ingericht voor het café en terras van The Shelter. Meer informatie over het café & terras kan je vinden onder deze pagina.

Tijdens de week wordt de zaal gebruikt voor vergaderingen van bedrijven en maaltijden na activiteiten georganiseerd bij The Shelter. Meer informatie hierover vind je onder de pagina van de activiteiten.

De hangaar ligt naast de zaal en wordt voornamelijk gebruikt als opslagplaats van het materiaal voor de activiteiten maar biedt tijdens activiteiten onderdak bij regenweer.

Bij grote activiteiten of verschillende activiteiten op hetzelfde ogenblik wordt deze eveneens gebruikt voor activiteiten en maaltijden na activiteiten georganiseerd door The Shelter.  Een ideale gezellige overdekte plaats om nog even na te praten met je groep over je activiteit met zicht op de Dijle.

De zaal, de hangaar en het terrein worden echter niet verhuurd voor eigen activiteiten en feesten. Hiervoor kan je eventueel terecht bij onze partner van Listwaar.

Zaal & hangaar

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x