De Rode Haas

De Rode Haas

OMGEVING

De guesthouse is gelegen in de rustige dorpskern van Haasrode, deelgemeente van Oud-Heverlee, één van de groenste gemeentes van Vlaanderen.
Het is de perfecte uitvalsbasis voor de actieve natuurliefhebber: het mooie Heverleebos en Meerdaalwoud met hun talrijke fiets- en wandelpaden liggen om de hoek.
Met het 'authenthippe' Leuven op slechts een zestal km rijden, bekoren wij ook de culturele meerwaardezoeker of shopaholic.

De bushalte bevindt zich op wandelafstand van De Rode Haas, zo hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een geschikte parkeerplaats in Leuven.

LOGIES

De Rode Haas is gehuisvest in een modern gebouw, dat exclusief ter beschikking staat van onze gasten. De eigenaars wonen vlakbij in de aanpalende woning. Je kan kiezen uit 5 trendy kamers: 2 eenpersoonskamers en 3 tweepersoonskamers. Op het gelijkvloers bevinden zich de ontbijtruimte, een volledig uitgeruste keuken, een lounge met honesty bar, een straffe streekhoekje, kleine infostand met boeken, brochures, wandel- en fietskaarten, een vergaderzaaltje én een gezellige tuin.

TROEVEN

Bij ons vind je de exclusiviteit van een klassehotel en de gastvrijheid van een bed&breakfast onder één dak.
We hebben gratis off-road parking, je kan je hybride e-wagen tijdens je verblijf gratis opladen, er is gratis wifi, Netflix, en airco in alle kamers.

Wij zijn fier op ons Fietsers Welkom label! Wij helpen je graag bij het uitstippelen van je tocht. Je (e-)fiets staat bij ons veilig achter slot en grendel, én laadt gratis op. Na een gezond en energiek ontbijt, ben je weer helemaal klaar voor de volgende rit!


Dalemstraat 6, 3053 Haasrode - welcome@rodehaas.be - Tel. 016 58 27 90 - www.derodehaas.be

De Rode Haas

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x