De Rode Haas

OMGEVING

De guesthouse is gelegen in de rustige dorpskern van Haasrode, deelgemeente van Oud-Heverlee, één van de groenste gemeentes van Vlaanderen.
Het is de perfecte uitvalsbasis voor de actieve natuurliefhebber: het mooie Heverleebos en Meerdaalwoud met hun talrijke fiets- en wandelpaden liggen om de hoek.
Met het 'authenthippe' Leuven op slechts een zestal km rijden, bekoren wij ook de culturele meerwaardezoeker of shopaholic.

De bushalte bevindt zich op wandelafstand van De Rode Haas, zo hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een geschikte parkeerplaats in Leuven.

LOGIES

De Rode Haas is gehuisvest in een modern gebouw, dat exclusief ter beschikking staat van onze gasten. De eigenaars wonen vlakbij in de aanpalende woning. Je kan kiezen uit 5 trendy kamers: 2 eenpersoonskamers en 3 tweepersoonskamers. Op het gelijkvloers bevinden zich de ontbijtruimte, een volledig uitgeruste keuken, een lounge met honesty bar, een straffe streekhoekje, kleine infostand met boeken, brochures, wandel- en fietskaarten, een vergaderzaaltje én een gezellige tuin.

TROEVEN

Bij ons vind je de exclusiviteit van een klassehotel en de gastvrijheid van een bed&breakfast onder één dak.
We hebben gratis off-road parking, je kan je hybride e-wagen tijdens je verblijf gratis opladen, er is gratis wifi, Netflix, en airco in alle kamers.

Wij zijn fier op ons Fietsers Welkom label! Wij helpen je graag bij het uitstippelen van je tocht. Je (e-)fiets staat bij ons veilig achter slot en grendel, én laadt gratis op. Na een gezond en energiek ontbijt, ben je weer helemaal klaar voor de volgende rit!


Dalemstraat 6, 3053 Haasrode - welcome@rodehaas.be - Tel. 016 58 27 90 - www.derodehaas.be

De Rode Haas

B&B De Meren

B&B De Meren ligt verscholen middenin de Langdorpse bossen, net buiten Aarschot. Wandel- en fietsroutes komen langs de deur voorbij.

Lees meer

PARK 7

PARK 7 is een luxe B&B die gelegen is in het privé-Kasteelpark van de grafelijke familie de Limburg Stirum in Huldenberg. Dat is dichtbij Brussel, Waver en Leuven.

Lees meer

B&B De Winning

B&B De Winning is een gerestaureerde langgevelhoeve gelegen in een prachtig natuurgebied; de Demervallei, een groene gordel van velden, bossen en stilte, sst...

Lees meer

Pony's en Pistolets

"Pony's en Pistolets" is een unieke B&B gelegen in de Dijlevallei.

Lees meer

Huis van Rooi

Midden in de dorpskern van Sint-Agatha-Rode, op 7 km van The Shelter, staat een oude hoeve van 1895 tegenover een reuzeplataan. Vroeger één van de 40 herbergen van het dorp, nu opnieuw toegankelijk voor het publiek!

Lees meer

Aline Florentine

Charmant verblijven in een landelijke omgeving.

Lees meer

B&B Baron's House

Baron's House is een Bed and Breakfast in een deel van het koetshuis van het kasteelpark van Neerijse.

Lees meer

Guesthouse Alizee

Rustig gelegen guesthouse in het centrum van Leuven

Lees meer

Aan Den Oever

Op zoek naar een overnachtingsplaats in de buurt? Neem dan eens een kijkje bij Aan den Oever!

Lees meer

MTB Club Meerdaalwoud

Wil je niet langer alleen mountainbiken? Sluit je dan aan bij MTB Club Meerdaalwoud!

Lees meer

BFNO

The Shelter is lid van de Belgische Federatie voor Natuursport Ondernemingen

Lees meer

Toerisme Vlaams-Brabant

Alle activiteiten in Vlaams-Brabant ontdekken? Neem dan een kijkje op de website van Toerisme Vlaams-Brabant!

Lees meer

Wattedoen.be

Wat biedt België als activiteiten? Neem eens een kijkje op wattedoen.be!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x