Huis van Rooi

Huis van Rooi

OMGEVING

Midden in de dorpskern van Sint-Agatha-Rode, op 7 km van The Shelter, staat een oude hoeve van 1895 tegenover een reuzeplataan. Vroeger één van de 40 herbergen van het dorp, nu opnieuw toegankelijk voor het publiek!

Ons huis ligt in de prachtige, beschermde groene zone met bos, weides, rivieren, een vogelreservaat en natuurgebied van de Dijlevallei. Herkenningspunten uit de streek: The Shelter, het Meerdaalwoud, de Zoete Waters, Walibi , Waver en Leuven.

LOGIES

De gastenkamers vormen aparte woonkernen in de voormalige hoeve. Als namen voor de kamers kozen we de vier natuurelementen:

 'Aarde' voor de ruimste studio, waarvan de geleemde muren rust uitstralen. Deze studio omvat een kamer met 2 persoons bed, tafel voor 4 à 6 personen, een kitchenette, TV, een zijkamer met volwassen stapelbed en een eigen badkamer met inloop douche. De lievelingskamer voor gezinnen!

Studio  'Water' is de kamer met zicht op de Dijle vallei. Ook hier is er een dubbele ruimte (niet afgesloten) met 2 persoons bed, tafel voor 4 à 6 personen, een kitchenette, TV en een eigen badkamer.

Kamer 'Lucht' is de kamer waarin je het meest contact hebt met de lucht, dankzij het groot dakraam. Het is een kleine , knusse kamer, ook met geleemde muren, een  2 persoons bed en een eigen badkamer.

Er is een gasten eetkamer met tafel voor 8 personen, een antiek bruikbaar gasfornuis, microgolf en TV.

Overal is er WIFI.

TROEVEN

'Vuur', dat is ons eigen huis, dat is ons gezin, dat is de bezieling van dit project, de warmte en gezelligheid die wij onze gasten proberen te schenken.

Leuvensebaan 368, 3040 Sint- Agatha-Rode - Tel. 0474 20 52 70 of 016 47 17 32 - www.huisvanrooi.be 

Huis van Rooi

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x