Schoolsportdag 8

ALGEMENE INFORMATIE
Locatie sportdag: De Kluis, De Kluis 1, 3051 Sint-Joris-Weert

Schoolsportdag 8 (op maat) is geschikt voor leerlingen vanaf 10 jaar en kan worden samengesteld uit de combinatie van minstens 3 van volgende activiteiten: 

  1. Spikeball en Tchoukbal
  2. Boomklimmen
  3. Teamplay
  4. Bosgolf
  5. MTB-tocht
  6. Kickbiketocht
  7. Archery Tag
  8. Oriëntatieloop

Minimum 40 leerlingen voor een Schoolsportdag op maat

Indien je deze Schoolsportdag op maat wenst te reserveren dien je in het reservatieformulier de keuze te maken voor Schoolsportdag 8. Nadat we dit formulier ingevuld hebben ontvangen nemen we contact met je op om de keuze / mogelijkheid van activiteiten te bespreken en zo de voor jullie gewenste Schoolsportdag samen te stellen.

TOELICHTING ACTIVITEITEN
1. Spikeball en Tchoukbal

Ontdek deze unieke balsporten waar mini-trampolines centraal staan. We starten de activiteit met een korte initiatie waarna we doeloefeningen combineren met teamspelen.

2. Boomklimmen

Buiten klimmen zonder rotswand. We hebben hoge bomen uitgerust met klimgrepen en routes uitgezet tot 10 meter hoog. Ideaal voor een stevige klimsessie in gezonde boslucht!  

3. Teamplay

Teamplay biedt twee keuzepakketten met activiteiten:  Kies voor de 'sportieve teamsporten' als je leerlingen wel van een fysieke uitdaging houden.

Of dacht je eerder aan teamversterkende activiteiten? Kies dan voor het 'teambuildingspakket' met diverse teamopdrachten die leerlingen aanmoedigen om samen te werken. 

4. Bosgolf

Een hindernisspel waarbij het doel is de bal in zo min mogelijk slagen met een golfstick in de hole te krijgen en daarbij de hindernissen, meestal in de vorm van een boom, heuvel of bocht, te ontwijken of te nemen.

5. MTB-tocht

Ga mee op mountainbiketocht doorheen de bosrijke omgeving. Ontdek de unieke tracks! Alle deelnemers worden voorzien van een mountainbike en fietshelm.

6. Kickbiketocht

De Kickbiketocht is een uitdagende en sportieve activiteit met een sportieve step. Alle deelnemers worden voorzien van een Kickbike en fietshelm.  

7. Archery Tag

Archery Tag is een actief pijl en boogspel waarbij je elkaar probeert aan te schieten op een speelveld met obstakels. De bogen zijn gelimiteerd in kracht, de pijlen uitgerust met een zachte dop en elke speler krijgt een gezichtsmasker. Dit maakt het spel volledig veilig. We starten de activiteiten met een korte initiatie waarna we doeloefeningen combineren met teamspelen. 

8. Oriëntatieloop

Werk samen in groep om door middel van kaartlezen de uitgestippelde route en opdrachten onderweg zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen.

PRIJS SCHOOLSPORTDAG

Schoolsportdag 8 (op maat) is geschikt voor groepen van minimum 40 leerlingen met een minimumleeftijd van 10 jaar. 

Prijs per leerling afhankelijk van de gekozen activiteiten: vanaf € 22,00 

Per 10 deelnemende leerlingen kan er een begeleider (of leerkracht) gratis deelnemen aan de activiteit! (bv. 50 leerlingen = 5 begeleiders gratis)

PRAKTISCHE INFORMATIE

Klik hier om de praktische zaken te lezen!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x