SUP van Korbeek-Dijle naar Heverlee

SUP van Korbeek-Dijle naar Heverlee

Algemeen

Algemene informatie

Kom genieten van een unieke afvaart per Stand Up Peddleboard in het midden van de Dijlevallei. De afvaart start in Korbeek-Dijle en eindigt in Heverlee, net voor het kasteel van Arenberg. 

STARTPUNT: The Shelter, Stationsstraat 13, 3060 Korbeek-Dijle

EINDPUNT: Celestijnenlaan 100, 3001 Heverlee (aan de brug over de Dijle)

Maximum 1 deelnemer per SUP (2 deelnemers per SUP in geval van kinderen -10 jaar). Deze afvaart is enkel individueel of in kleine groepen mogelijk: maximum 12 SUP's beschikbaar. De tocht duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten en loopt over een traject van 6,5 kilometer. (minimumleeftijd 10 jaar maar 12 jaar is aangeraden)

Hoe keer ik terug na de afvaart?

Terugkeren van Heverlee naar The Shelter is mogelijk per Kickbike, te voet, met eigen vervoer of het openbaar vervoer.  Het is zeker niet verplicht om terug te keren, je kan vanaf het eindpunt je eigen weg gaan.

Per Kickbike:

Je kan je activiteit sportief afsluiten door met een Kickbike terug te keren. Dit via het Dijlepad, een uniek traject langs de Dijle. Het pad start aan de uitstapplaats en loopt tot The Shelter over een afstand van ongeveer 4 kilometer. Per Kickbike doe je er ongeveer 40 minuten over.(minimumleeftijd 8 jaar)

Te voet:

Je kan te voet terugwandelen naar The Shelter langs het Dijlepad, een uniek traject langs de Dijle. Het pad start aan de uitstapplaats en loopt tot The Shelter over een afstand van ongeveer 4 kilometer. Te voet doe je er ongeveer 1 uur over.

Met eigen vervoer:

Na de afvaart is het mogelijk om met eigen voorzien vervoer terug te keren naar The Shelter of rechtstreeks naar eigen bestemming te gaan. Parkeren van je voertuig kan in het buurt van het eindpunt.

Met het openbaar vervoer:

Na de afvaart is het mogelijk om met het openbaar vervoer terug te keren naar The Shelter. Dit per trein. 

Trein Ottignies: Station Heverlee (te voet 15 minuten van de aankomst) tot Station van Oud-Heverlee neemt ongeveer 10 minuten. Hierna nog 900 meter stappen tot aan The Shelter vanaf het station van Oud-Heverlee. Tickets voor de trein kunnen op voorhand aangekocht worden of aan de ticketautomaten in het station. Meer informatie op de website van de NMBS.

Wanneer kan ik deze activiteit plannen?

Groepen vanaf 1 deelnemer (max. 12 deelnemers!):

Op woensdag om 13u30 - 14u30 of tijdens het weekend op zaterdag en zondag om 9u30 – 10u30 – 11u30 – 13u30 – 14u30 – 15u30*

Tijdens de zomervakantie (1 juli tot 31 augustus 2021) van dinsdag tot en met zondag om 9u30 – 10u30 – 11u30 – 13u30 – 14u30 – 15u30*

Tijdens de zomervakantie zijn we op maandag gesloten. 

Op officiële feestdag(en) (24 mei) om 9u30 - 10u30 - 11u30 - 13u30 - 14u30 - 15u30* 

* OPGELET: Deze activiteit dient minstens 24u op voorhand gereserveerd te worden! 

Prijs

Wat kost deze activiteit?

Afvaart per SUP tot Heverlee:

  • Prijs per deelnemer: € 19,00

Afvaart + Kickbike

  • Prijs per deelnemer: € 27,00

No-Show Garantie

Kan jij of een van je vrienden of gezinsleden toch niet deelnemen op de dag van de activiteit door ziekte of onvoorziene omstandigheden? Het kan iedereen wel eens overkomen!

The Shelter biedt voor de groep "individueel, vrienden, familie & verenigingen" TERUGBETALING bij afwezigheid van deelnemers op de dag van de activiteit zonder extra kosten!

No-Show Garantie: terugbetaling tot maximum 10% van het aantal deelnemers.

Vb. Een groep van 10 deelnemers, waarbij 1 deelnemer niet aanwezig kan zijn. In dit geval wordt het betaalde bedrag voor de activiteit van de deelnemer terugbetaald.

Meer informatie over deze garantie in onze algemene voorwaarden.

Praktische zaken

Wat moet ik weten en voorzien voor deze activiteit?

SUP van Korbeek-Dijle naar Heverlee

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x