Café- & Zaalmedewerker - Jobstudent

Droom jij wel eens van een job met elke dag avontuur? Geniet jij van de buitenlucht en houd jij van een uitdaging? Stel je dan kandidaat voor de functie van Café- & Zaalmedewerker! 

The Shelter is een outdoorsport organisatie gelegen in de prachtige omgeving van de Dijlevallei en Meerdaalwoud. In deze unieke omgeving laten we deelnemers genieten van onze vele sportieve en avontuurlijke activiteiten. Deelnemen kan individueel, in gezinsverband, in groep of met collega’s, school of vereniging. Met onze persoonlijke service en aandacht voor de belevenis en veiligheid, bieden wij kwalitatieve en op maat gemaakte activiteiten aan voor jong en oud.

Naast onze outdoor sportactiviteiten bieden wij onze klanten, toeristen en recreanten een gezellig café & terras langs de Dijle tijdens het weekend en schoolvakanties. Tijdens de week wordt onze locatie gebruikt voor teambuildings met mogelijkheid tot het huren van onze vergaderzalen en het nuttigen van een maaltijd als onderdeel van de teambuildingsactiviteit.

Wij zijn daarom voor ons seizoen 2024 nog op zoek naar

 Café- & Zaalmedewerker (jobstudent)

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Je wordt als medewerker ingezet in het café tijdens de weekends en/of in de week in de zaal in de periode van april tot juni en september tot oktober en/ of in het café tijdens de zomermaanden (juli en augustus) van vrijdag tot zondag op een of meerdere dagen.

Je staat in voor het goede verloop van het bezoek van klanten aan The Shelter, opstart en sluiting van je werkpost, het hygiënische onderhoud, opnemen en bedienen en informeren van de klant over The Shelter.

SOORT DIENSTVERBAND:

We zijn op zoek naar jobstudenten die bereidt zijn om aan de hand van een variabel uurrooster te werken tijdens de week, weekend, tijdens schoolvakanties en/of feestdagen in de periode van april tem oktober 2024.

HET PROFIEL:
  • Leeftijd: minimum 16 jaar
  • Nederlandstalig en basiskennis Frans en Engels
  • Sociaal, klantgericht, flexibel en gemotiveerd
  • Kennis van outdoorsporten is een pluspunt
  • Ervaring in de HORECA is een pluspunt
WAT WORDT ER NOG VAN MIJ VERWACHT?

Als jobstudent bij The Shelter wordt je steeds ondersteund door de leidinggevende maar dien je in staat te zijn om taken individueel of in teamverband uit te voeren.

Je bent in staat om je flexibel op te stellen naar uit te voeren taken en kan je gemakkelijk aanpassen naar onze verschillende doelgroepen.

Na het doorlopen van de selectieprocedure dien je deel te nemen aan een opleiding tot medewerker alvorens te starten.

HOE STEL IK MEZELF KANDIDAAT?

Als je jezelf de geschikte kandidaat vind voor deze job kan je je stellen door contact met ons op te nemen.

Stuur een e-mail met je motivatiebrief en cv door naar info@theshelter.be

Café- & Zaalmedewerker - Jobstudent

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x