Café- & Zaalverantwoordelijke

Droom jij wel eens van een job met elke dag avontuur? Geniet jij van de buitenlucht en houd jij van een uitdaging? Stel je dan kandidaat voor de functie van Café- & Zaalverantwoordelijke!

The Shelter is een outdoorsport organisatie gelegen in de prachtige omgeving van de Dijlevallei en Meerdaalwoud. In deze unieke omgeving laten we deelnemers genieten van onze vele sportieve en avontuurlijke activiteiten. Deelnemen kan individueel, in gezinsverband, in groep of met collega’s, school of vereniging. Met onze persoonlijke service en aandacht voor de belevenis en veiligheid, bieden wij kwalitatieve en op maat gemaakte activiteiten aan voor jong en oud.

Naast onze outdoor sportactiviteiten bieden wij onze klanten, toeristen en recreanten een gezellig café & terras langs de Dijle tijdens het weekend en schoolvakanties. Tijdens de week wordt onze locatie gebruikt voor teambuildings met mogelijkheid tot het huren van onze vergaderzalen en het nuttigen van een maaltijd als onderdeel van de teambuildingsactiviteit.

Wij zijn daarom voor ons seizoen 2024 nog op zoek naar:

Deeltijdse Café- & Zaalverantwoordelijke (30u/week)

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Je staat als verantwoordelijke van het café en de zaal in voor het goede verloop van het bezoek van klanten aan The Shelter, beheer van de bar, de zaal, de terrassen en de vergaderzalen, het hygiënische onderhoud van je werkposten, administratie en kassabeheer, het informeren van de klant over The Shelter en de omgeving, het aankopen van goederen en plaatsen van bestellingen en de aansturing van het café- & zaalteam. 

Mogelijks maak je in de loop van het seizoen deel uit van een team van twee verantwoordelijken.

SOORT DIENSTVERBAND:

We zijn op zoek naar een deeltijdse medewerker voor 30 uur per week die bereidt is om aan de hand van een variabel uurrooster te werken in de periode van april tem september 2024. 

Deze periode kan verlengd worden.

HET PROFIEL:
  • Leeftijd: minimum 18 jaar
  • Nederlandstalig en gemiddeld tot hoog niveau Frans en Engels
  • Sociaal, klantgericht, flexibel en gemotiveerd
  • Ervaring in de HORECA is een pluspunt
  • Kennis van outdoorsporten is een pluspunt
WAT WORDT ER NOG VAN MIJ VERWACHT?

Als Café- & Zaalverantwoordelijke bij The Shelter sta je onder supervisie van de leidinggevende maar dien je in staat te zijn de leiding te nemen over het beheer van je werkposten.

Je bent in staat om je flexibel op te stellen naar uit te voeren taken en kan je gemakkelijk aanpassen naar onze verschillende doelgroepen.

Na het doorlopen van de selectieprocedure dien je deel te nemen aan een opleiding tot medewerker alvorens te starten.

HOE STEL IK MEZELF KANDIDAAT?

Als je jezelf de geschikte kandidaat vind voor deze functie kan je je stellen door contact met ons op te nemen.

Stuur een e-mail met je motivatiebrief en cv door naar info@theshelter.be

Café- & Zaalverantwoordelijke

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x