Outdoormedewerker

Droom jij wel eens van een job met elke dag avontuur? Geniet jij van de buitenlucht en houd jij van een uitdaging?

The Shelter is een outdoorsportorganisatie gelegen in de prachtige omgeving van de Dijlevallei en Meerdaalwoud. In deze unieke omgeving laten we deelnemers genieten van onze vele sportieve en avontuurlijke activiteiten. Deelnemen kan individueel, in gezinsverband, in groep of met collega’s, school of vereniging. Met onze persoonlijke service en aandacht voor de belevenis en veiligheid, bieden wij kwalitatieve en op maat gemaakte activiteiten aan voor jong en oud.

Naast onze outdoor sportactiviteiten bieden wij onze klanten, toeristen en recreanten een gezellig café en terras langs de Dijle tijdens het weekend en tijdens de week wordt onze locatie gebruikt voor teambuildingsactiviteiten met een maaltijd.

Wij zijn daarom voor ons seizoen 2021 nog op zoek naar gemotiveerde vrouwen en mannen met een sportieve achtergrond, die op zoek zijn naar een studentenjob in de outdoor!


FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Je wordt als medewerker ingezet tijdens schoolsportdagen, teambuildingsactiviteiten, afvaarten, kampen, mountainbikeactiviteiten, … kortom in elke activiteit van onze onderneming. Gaandeweg bouw je ervaring op in onze verschillende outdooractiviteiten.

Je staat in voor het goed verloop van de activiteiten om de deelnemers een onvergetelijke, veilige en kwaliteitsvolle outdoorbeleving te geven. Ook zal je ingezet worden voor de opbouw, afbraak, voorbereiding en opruim van alle activiteiten.


SOORT DIENSTVERBAND:

We zijn op zoek naar losse medewerkers die bereidt zijn om aan de hand van een variabel uurrooster te werken tijdens weekdagen (en eventueel weekends) in mei en juni 2021. Verlenging naar de zomervakantie is mogelijk. 

Werken bij The Shelter kan als studentenjob.


HET PROFIEL:

  • Leeftijd: minimum 18 jaar
  • Statuut: student
  • Nederlandstalig en basiskennis Frans en Engels
  • Sportieve achtergrond door ervaring in de sector, opleiding of hobby
  • Sociaal, klantgericht, flexibel en gemotiveerd
  • Kennis van outdoorsporten is een pluspunt


WAT WORDT ER NOG VAN MIJ VERWACHT?

Als medewerker bij The Shelter wordt je steeds ondersteund door de leidinggevende maar dien je in staat te zijn om taken individueel of in teamverband uit te voeren.

Je bent in staat om je flexibel op te stellen naar uit te voeren taken en kan je gemakkelijk aanpassen naar onze verschillende doelgroepen.

Na het doorlopen van de selectieprocedure dien je deel te nemen aan een opleiding tot medewerker alvorens te starten.


HOE STEL IK MEZELF KANDIDAAT?

Als je jezelf de geschikte kandidaat vind voor deze job kan je je stellen door contact met ons op te nemen.

Stuur een e-mail met je motivatiebrief en cv door naar info@theshelter.be

Einddatum kandidaat stellen voor deze vacature: 31/05/2021

Outdoormedewerker

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x