Outdoormedewerker

Droom jij wel eens van een job met elke dag avontuur? Geniet jij van de buitenlucht en houd jij van een uitdaging? Stel je dan kandidaat voor de functie van Outdoormedewerker! 

The Shelter is een outdoorsport organisatie gelegen in de prachtige omgeving van de Dijlevallei en Meerdaalwoud. In deze unieke omgeving laten we deelnemers genieten van onze vele sportieve en avontuurlijke activiteiten. Deelnemen kan individueel, in gezinsverband, in groep of met collega’s, school of vereniging. Met onze persoonlijke service en aandacht voor de belevenis en veiligheid, bieden wij kwalitatieve en op maat gemaakte activiteiten aan voor jong en oud.

Wij zijn daarom voor ons seizoen 2024 nog op zoek naar:

Voltijdse Outdoormedewerker (38u/week)
Halftijdse Outdoormedewerker (19u/week)

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Je wordt als vaste medewerker ingezet tijdens schoolsportdagen, teambuildingsactiviteiten, afvaarten, kampen, mountainbikeritten, klimactiviteiten … kortom in elke activiteit van onze onderneming. Gaandeweg bouw je ervaring op in onze verschillende outdoor activiteiten.

Je staat in voor het goed verloop van de activiteiten om de deelnemers een onvergetelijke, veilige en kwaliteitsvolle outdoor beleving te geven. Je werkt onder supervisie van je afdelingsverantwoordelijke bij de uitvoering van activiteiten en zal ook ingezet worden voor de opbouw, afbraak, voorbereiding en opruim van alle activiteiten, transport van materiaal, aansturen en begeleiden van jobstudenten & ontvangen en informeren van klanten.

SOORT DIENSTVERBAND:

We zijn op zoek naar een voltijdse medewerker voor 38 uur per week die bereidt is om aan de hand van een variabel uurrooster te werken in de periode van maart tem oktober 2024. Deze periode kan verlengd worden. 

HET PROFIEL:
  • Leeftijd: minimum 18 jaar
  • Nederlandstalig en gemiddeld tot hoog niveau van Frans en Engels
  • Sociaal, klantgericht, flexibel en gemotiveerd
  • Sportieve achtergrond door ervaring in de sector, opleiding of hobby
  • Kennis van outdoorsporten is een pluspunt
  • Ervaring in klimsporten en/of watersporten is een pluspunt
  • Rijbewijs B is een vereiste, rijbewijs BE is een extra
WAT WORDT ER NOG VAN MIJ VERWACHT?

Als vaste medewerker bij The Shelter wordt je steeds ondersteund door leidinggevenden maar dien je in staat te zijn om individueel of in teamverband te werken en hierin de nodige leiding te nemen. 

Je bent in staat om je flexibel op te stellen naar uit te voeren taken en kan je gemakkelijk aanpassen naar onze verschillende doelgroepen.

Na het doorlopen van de selectieprocedure dien je deel te nemen aan een opleiding tot medewerker alvorens te starten.

HOE STEL IK MEZELF KANDIDAAT?

Als je jezelf de geschikte kandidaat vind voor deze functie kan je je stellen door contact met ons op te nemen.

Stuur een e-mail met je motivatiebrief en cv door naar info@theshelter.be

Outdoormedewerker

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x