Officemedewerker

Droom jij wel eens van een job met elke dag avontuur? Geniet jij van de buitenlucht en houd jij van een uitdaging?

The Shelter is een outdoorsport organisatie gelegen in de prachtige omgeving van de Dijlevallei en Meerdaalwoud. In deze unieke omgeving laten we deelnemers genieten van onze vele sportieve en avontuurlijke activiteiten. Deelnemen kan individueel, in gezinsverband, in groep of met collega’s, school of vereniging. Met onze persoonlijke service en aandacht voor de belevenis en veiligheid, bieden wij kwalitatieve en op maat gemaakte activiteiten aan voor jong en oud.

Wij zijn daarom voor ons seizoen 2023 nog op zoek naar:

Halftijdse Officemedewerker (19u/week)

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Je wordt als officemedewerker ingezet voor de dagelijkse taken die onze onderneming uitvoert voor de promotie, verkoop, organisatie, uitvoering en evaluatie van schoolsportdagen, teambuildingsactiviteiten, afvaarten, kampen, mountainbikeactiviteiten, … kortom van elke activiteit van onze onderneming.

Gaandeweg bouw je ervaring op in de verschillende aspecten van deze taken: je volgt reservaties op, onderhoud contact met klanten, je bereidt activiteiten voor, verzorgt de nodige administratie, stelt de planning op,… Jij staat mee in voor het goed verloop van begin tot einde om de deelnemers een onvergetelijke, veilige en kwaliteitsvolle outdoorbeleving te geven.

Naast je vaste taken kan je ook ingezet worden voor uitwerking van nieuwe activiteiten of evenementen, de opmaak van marketingcampagnes, het beheer van sociale media en aanvullende taken bij je collega’s op het terrein.

SOORT DIENSTVERBAND:

We zijn op zoek naar een halftijdse medewerker voor 19 uur per week die bereidt is om aan de hand van een variabel uurrooster te werken in de periode van april tem september 2023. Deze periode kan verlengd worden.

HET PROFIEL:
  • Leeftijd: minimum 18 jaar
  • Nederlandstalig en gemiddeld tot hoog niveau van Frans & Engels
  • Sociaalvaardig, klantgericht, flexibel en organisatorisch talent
  • Een goede kennis Word, Excel en PowerPoint en een basiskennis van andere ICT-hulpmiddelen (sociale media kanalen, mailaccounts, …)
  • Kennis van Publisher (en andere ICT-tools) is een pluspunt
  • Kennis van outdoorsporten is een pluspunt
  • Bachelor diploma (of gelijkgestelde diploma’s) in subgroepen management, marketing en/of communicatie is een pluspunt
WAT WORDT ER NOG VAN JOU VERWACHT?

Als vaste medewerker bij The Shelter wordt je steeds ondersteund door leidinggevenden maar dien je in staat te zijn om individueel of in teamverband te werken en hierin de nodige leiding te nemen.

Je bent in staat om je flexibel op te stellen naar uit te voeren taken en kan je gemakkelijk aanpassen naar onze verschillende doelgroepen.

Na het doorlopen van de selectieprocedure dien je deel te nemen aan een opleiding tot medewerker alvorens te starten.

HOE STEL IK MEZELF KANDIDAAT?

Als je jezelf de geschikte kandidaat vind voor deze functie kan je je stellen door contact met ons op te nemen.

Stuur een e-mail met je motivatiebrief en cv door naar info@theshelter.be

Officemedewerker

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x