Outdoormedewerker - jobstudent

Droom jij wel eens van een job met elke dag avontuur? Geniet jij van de buitenlucht en houd jij van een uitdaging? Stel je kandidaat voor de functie van Outdoormedewerker!

The Shelter is een outdoorsport organisatie gelegen in de prachtige omgeving van de Dijlevallei en Meerdaalwoud. In deze unieke omgeving laten we deelnemers genieten van onze vele sportieve en avontuurlijke activiteiten. Deelnemen kan individueel, in gezinsverband, in groep of met collega’s, school of vereniging. Met onze persoonlijke service en aandacht voor de belevenis en veiligheid, bieden wij kwalitatieve en op maat gemaakte activiteiten aan voor jong en oud.

Wij zijn daarom voor ons seizoen 2024 nog op zoek naar 

Outdoormedewerker (jobstudent)

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Je wordt als jobstudent ingezet tijdens schoolsportdagen, teambuildingsactiviteiten, afvaarten, kampen, mountainbikeritten, klimactiviteiten … kortom in elke activiteit van onze onderneming. Gaandeweg bouw je ervaring op in onze verschillende outdoor activiteiten.

Je staat in voor het goed verloop van de activiteiten om de deelnemers een onvergetelijke, veilige en kwaliteitsvolle outdoor beleving te geven. Je werkt onder supervisie van vaste outdoormedewerkers en de afdelingsverantwoordelijke bij de uitvoering van activiteiten en zal ook ingezet worden voor de opbouw, afbraak, voorbereiding en opruim van alle activiteiten & ontvangen en informeren van klanten.

SOORT DIENSTVERBAND:

We zijn op zoek naar jobstudenten die bereidt zijn om aan de hand van een variabel uurrooster te werken in de periode van maart tem oktober 2024 tijdens de week, het weekend, op feestdagen en/of tijdens schoolvakanties (naargelang beschikbaarheid).

HET PROFIEL:
  • Leeftijd: minimum 18 jaar
  • Nederlandstalig en basiskennis Frans en Engels
  • Sportieve achtergrond door ervaring in de sector, opleiding of hobby
  • Sociaal, klantgericht, flexibel en gemotiveerd
  • Kennis van outdoorsporten is een pluspunt
  • Ervaring in klimsporten en/of watersporten is een pluspunt
WAT WORDT ER NOG VAN MIJ VERWACHT?

Als jobstudent bij The Shelter wordt je steeds ondersteund door een leidinggevende maar dien je in staat te zijn om taken individueel of in teamverband uit te voeren.

Je bent in staat om je flexibel op te stellen naar uit te voeren taken en kan je gemakkelijk aanpassen naar onze verschillende doelgroepen.

Na het doorlopen van de selectieprocedure dien je deel te nemen aan een opleiding tot medewerker alvorens te starten.

HOE STEL IK MEZELF KANDIDAAT?

Als je jezelf de geschikte kandidaat vind voor deze job kan je je stellen door contact met ons op te nemen.

Stuur een e-mail met je motivatiebrief en cv door naar info@theshelter.be

Outdoormedewerker - jobstudent

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x